DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

31.07.2017 | Doğa Koleji

CAPITAL500 LİSTESİNDE DOĞA KOLEJİNDEN BÜYÜK SIÇRAMA

Doğa Koleji, Capital500 sıralamasında 129 sıra yükselerek 2016-2017 yılının sıçrama liderlerinin üçüncüsü oldu.

21.07.2017 | Doğa Koleji

23. İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARI'NDA YÜZMEDE FİNALLERİNDEYİZ!

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü 11. sınıf öğrencimizden Reyhan Betül Küçük, Samsun’da gerçekleşen İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalyaya yüzüyor!

11.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri; 2017 Atatürk Kupası, İnönü Kupası ve TSYD Engel Atlama binicilik turnuvalarından kupa ve derecelerle döndüler.

23.06.2017 | Doğa Koleji

SATRANÇTA AVRUPA ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji öğrencileri Karadağ'da düzenlenen Avrupa satranç şampiyonasından bir şampiyonluk ve derecelerle döndüler.

16.06.2017 | Doğa Koleji

MİCROSOFT’TAN ÖĞRENCİMİZE “GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZI” ÖDÜLÜ!

Microsoft tarafından ikincisi düzenlenen “Teknolojinin Kadın Liderleri 2017” yarışmasında 9 ayrı kategoride ödüller dağıtıldı. “Geleceğin Teknoloji Yıldızı” kategorisinin kazanını okulumuz Cevizlibağ Kampüsü öğrencisi Deniz Gülbaharlı oldu.

06.06.2017 | Doğa Koleji

HER DALDA, HER BRANŞTA BAŞARI DOĞA'DA! TÜRKİYE'NİN LİSELER VOLEYBOL ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji öğrencileri voleybolda da Türkiye şampiyonu!

05.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARISI!

Bu yıl 8.si düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nın finallerinde Biyoloji ve Matematik Kategorisinde Doğa öğrencileri büyük başarıya imza attı.

29.05.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ve 3.LÜĞÜ DOĞA KOLEJİNİN!

2017 Türkiye Liseler Arası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!

31.05.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNE TÜBİTAK’TAN YİNE BİR BİLİM ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü öğrencisi Defne Güvendik, “Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda teşvik ödülü kazandı.

01.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'NIN GENÇ MUCİTLERİ HARVARD MEDICAL SCHOOL'DA PROJELERİNİ SUNDULAR

Doğa Kolejinin genç mucitleri kolon kanserine getirdikleri alternatif çözüm ile Harvard Medical School'da sunumlarını gerçekleştirdiler.