DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

15.01.2019 | Doğa Koleji

BURSA’DA BASKETBOLUN DEĞİŞMEZ ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ ÖZLÜCE KAMPÜSÜ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek B Basketbol takımı Bursa şampiyonluğunu ilan etti.

15.01.2019 | Doğa Koleji

TEKVANDODA BAŞARI SÜRÜYOR

Doğa Kolejinde spor başarıları sürüyor! Öğrencimiz Mehmet Eren Koçak İstanbul 3.lüğü ile bizleri gururlandırdı.

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

02.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 6 PROJEYLE HARVARD’TA

Doğa Koleji Bahçeşehir 2 Kampüsü öğrencileri "Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?", "Teknoloji Köprüsü", "Look Before You Leap", "Yaşamak İçin Son Umut", "Airwest" ve "Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi" başlıklı 6 projeyle bir kez daha Harvard yolcusu oldu.

28.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 5 İL ŞAMPİYONLUĞU DAHA

Doğa Kolejinin genç sporcuları Türkiye Şampiyonası elemelerinde fırtına gibi esiyor.

25.12.2018 | Doğa Koleji

ANTALYA BİLİM KAMPÜSÜMÜZDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü öğrencilerimiz, 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Final Yarışlarında göğsümüzü kabarttı.

17.12.2018 | Doğa Koleji

BODRUMLU SATRANÇ SPORCULARI DOĞA’DA BULUŞTU

Doğa Koleji Bodrum Kampüsü öğrencilerimiz 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan Bodrum Satranç İlçe Şampiyonası'nda; 1 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazandı.

14.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BASKETBOL TAKIMLARIMIZDAN 1 GÜNDE 5 ŞAMPİYONLUK, 5 KUPA

Okul Sporları kapsamında gerçekleşen Türkiye Liseler Arası Basketbol Basketbol müsabakalarının il turnuvaları sona ererken Doğa Koleji öğrencileri 1 günde 5 kupa ile tarihi bir gün yaşadı.

10.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’LI OLMAK ’’ŞAMPİYON OLMAKTIR’’

2018 FIVB Dünya Kulüpler Bayanlar Voleybol Şampiyonasında ülkemizi gururlandıran Vakıfbank Spor Kulübü'nü ve kadrosundaki 6 Doğa Koleji öğrencisini tebrik ederiz.

26.11.2018 | Doğa Koleji

"LİSELER ARASI SOSYAL BİLİMLER MAKALE YARIŞMASI"NDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencimiz yazdıkları bilimsel makalelerle Türkiye 2.liği ve Türkiye 4.lüğü kazanarak Doğa Kolejini başarıyla temsil ettiler.