DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

29.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ EĞİTİMLE 2018 MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.LİĞİ

Doğa Kolejinde Proje Modelli eğitim ile tanışan öğrencilerimiz, ülkemizi ve okulumuzu temsil ettikleri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda Dünya 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

16.10.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BU SENE DE DOĞA'NIN

Doğa Koleji Kadıköy kampüsü öğrencilerimizden Irmak Maral Korkmaz Roma'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Arası Karate Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

16.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ANKARA'DA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve Ankara’da Başkent Binicilik Kulübünün ev sahipliğini yaptığı TBMM ve Genel Kurmay Başkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda Doğa Koleji Binicilik Kulübü her zamanki gibi görevinin başındaydı.

17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE TEMELLİ EĞİTİM MODELİ İLE BAŞARI HABERLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Temelli Eğitim Modeli” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

20.10.2018 | Doğa Koleji

ISPARTA'DA DÜZENLENEN 29 EKİM CUMHURİYET KUPASINDA DOĞA KOLEJİNDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Isparta'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Müsabakaları Doğa Kolejinin çifte şampiyonluğu ile tamamlandı.

18.06.2018 | Doğa Koleji

EN İTİBARLI OKUL MARKASI BU YIL DA “DOĞA KOLEJİ”

Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın sonuçlarına göre Doğa Koleji, en itibarlı özel okul kategorisinde bu yıl da zirvedeki yerini korumayı başardı.

27.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 51 ÖĞRENCİSİ İLE LGS'DE İLK 500'DE!

Doğa Koleji, LGS’de önemli başarılara imza atarak 51 öğrencisi ile sınavda ilk 500’e girmeyi başardı.

03.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ SEZONA EMİN ADIMLARLA BAŞLADI

22-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen 2018 Türkiye Jokey Kulübü Kupası ve Infinity Wellness Clinic Kupası İstanbul Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları’nda yarışan Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencilerimiz başarılarıyla bizleri gururlandırdı.

04.10.2018 | Doğa Koleji

ZONGULDAK EREĞLİ KAMPÜSÜMÜZDEN AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI!

Yeni dönemde Doğa Koleji ailesine katılan Zonguldak Ereğli kampüsümüz öğrencilerinden Ceren Yazıcıoğlu, Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda kazandığı derecelerle bizleri gururlandırdı.