DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

21.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİNE 33 PROJE DAVETİ

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisine Doğa Kolejinden 33 proje davet aldı.

12.03.2019 | Doğa Koleji

SENKRONİZE BUZ PATENİNDE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü buz pateni takımımız Ankara'da 1.lik sevinci yaşadı.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

12.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ SELİN AKBULUT BUZ PATENİNDE AVRUPA YOLCUSU!

Buz pateninde Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Avrupa yolcusu...

23.01.2019 | Doğa Koleji

GRAND PRIX ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN İLK TÜRK; CAN ALEXENDAR ÖNCÜ

Doğa Koleji Alanya Kampüsü öğrencilerimizden Can Alexander Öncü, Valencia'da düzenlenen Moto3 yarışında Grand Prix kazanan ilk Türk olarak tarihe geçti. 15 yaşındaki öğrencimiz dünya motor sporları tarihinin "en genç şampiyonu" ünvanını da kazandı.

28.01.2019 | Doğa Koleji

2019 TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA MUHTEŞEM BAŞARI

3 tane Türkiye Satranç Şampiyonu ve 15 tane milli takım sporcusu çıkaran tek okul Doğa Koleji!

30.01.2019 | Doğa Koleji

CAMBRIDGE IGCSE SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Doğa Akdeniz Kampüsü öğrencilerimizden Nağme Bilgehan, Cambridge IGCSE sınavları çerçevesinde, Kimya dalında en yüksek notu alarak Kıbrıs birincisi oldu.

31.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SALON OKÇULUK DÜNYA KUPASI’NDA FARK YARATTI

Fransa’da düzenlenen Salon Okçuluk Dünya Kupası’nda Doğa Koleji öğrencisi Rüya Selan, Yıldız Bayanlar kategorisinde Dünya Üçüncüsü, 2006 Doğumlu Sporcular kategorisinde ise Dünya Birincisi oldu.