DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

28.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 5 İL ŞAMPİYONLUĞU DAHA

Doğa Kolejinin genç sporcuları Türkiye Şampiyonası elemelerinde fırtına gibi esiyor.

25.12.2018 | Doğa Koleji

ANTALYA BİLİM KAMPÜSÜMÜZDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü öğrencilerimiz, 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Final Yarışlarında göğsümüzü kabarttı.

17.12.2018 | Doğa Koleji

BODRUMLU SATRANÇ SPORCULARI DOĞA’DA BULUŞTU

Doğa Koleji Bodrum Kampüsü öğrencilerimiz 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan Bodrum Satranç İlçe Şampiyonası'nda; 1 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazandı.

14.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BASKETBOL TAKIMLARIMIZDAN 1 GÜNDE 5 ŞAMPİYONLUK, 5 KUPA

Okul Sporları kapsamında gerçekleşen Türkiye Liseler Arası Basketbol Basketbol müsabakalarının il turnuvaları sona ererken Doğa Koleji öğrencileri 1 günde 5 kupa ile tarihi bir gün yaşadı.

10.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’LI OLMAK ’’ŞAMPİYON OLMAKTIR’’

2018 FIVB Dünya Kulüpler Bayanlar Voleybol Şampiyonasında ülkemizi gururlandıran Vakıfbank Spor Kulübü'nü ve kadrosundaki 6 Doğa Koleji öğrencisini tebrik ederiz.