DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

20.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.

20.01.2020 | Doğa Koleji

ORDU KAMPÜSÜ YILDIZ SATRANÇ TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU

Satrancın yıldızları Ordu'da parladı!

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.

08.01.2020 | Doğa Koleji

GİRESUN'UN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji öğrencileri yeni yılda başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Giresun'un da şampiyonu Doğa Koleji oldu!

02.01.2020 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

Yeni yılın ilk şampiyonluk haberi Acıbadem kampüsümüzden geldi. İstanbul Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden genç kızlarımız kupayı Doğa'ya getirdi.

27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

24.12.2019 | Doğa Koleji

MUAYTHAİ'NİN AVRUPA ŞAMPİYONU DOĞA

Antalya Konyaaltı Kampüsü öğrencilerimiz Avrupa şampiyonasında büyük başarılar elde etti.

27.11.2019 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU MALATYA DOĞA'DAN

Doğa Koleji Malatya Kampüsü öğrencilerimizden Fatma Uyğur, Türkiye Karate Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.