DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!

29.11.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası erkekler finalinde Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenen Çamlıca Kampüsü lise erkek hentbol takımımız İstanbul şampiyonu oldu.

03.01.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA BİR KEZ DAHA İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU DOĞA!

Hentbolda, İstanbul ve Türkiye şampiyonluklarını yıllardır kimseye bırakmayan Doğa Okullarında başarı geleneği sürüyor.

24.03.2016 | Doğa Koleji

GENÇ KIZ HENTBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 6. OLARAK YURDA DÖNDÜ

Fransa'da Dünya Liseler Hentbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımımız son 8 takım arasına kalarak çeyrek finale kadar yükseldiği turnuvayı Slovakya ve Romanya'ya yenilen takımımız turnuvayı 6. olarak tamamladı.

21.01.2016 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇ BAYAN HENTBOL TAKIMIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA!

Hentbol Şampiyonası finalinde iki Doğa takımı kupa için mücadele etti, kazanan yine Doğa oldu! Takımımız Dünya Şampiyonası'nda!

21.01.2015 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ!

Genç sporcularımız başarıya doymuyor! Bir başarı da Bostancı Doğa Anadolu Lisesi Hentbol Takımımızdan…

27.06.2014 | Doğa Koleji

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU GELENEĞİ BOZULMADI! DOĞA OKULLARI 4. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU!

2014 yılına başarılarıyla damga vuran Doğa Okulu “Dünya Şampiyonluğu” geleneğini bozmadı. Daha önce 3 farklı takımla Dünya Şampiyonluğu yaşayan Doğa Koleji, takım sporlarında 4. Dünya Şampiyonluğunu hentbolda yaşadı.

02.09.2013 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI GENÇ BAYAN HENTBOL TAKIMI DÜNYA 7.Sİ

Bayan Hentbol takımımız İ.S.F.'nin düzenlediği ve 19-27 Mart 2010 tarihleri arasında Portekiz’in Braga kentinde yapılan Dünya Liseler Hentbol Şampiyonası'nda Dünya 7.'liğini elde etti.

02.09.2013 | Doğa Koleji

BAYAN HENTBOL TAKIMI 5. KEZ ÜST ÜSTE İSTANBUL ŞAMPİYONU

Doğa Okulu Bayan Hentbol Takımımız Üsküdar Doğa Anadolu Lisesi İstanbul Liselerarası Hentbol Şampiyonası finalinde karşılaştığı Üsküdar Çengelköy Lisesi'ni 33-20 yenerek beşinci kez üst üste İstanbul Şampiyonu oldu.