DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

02.01.2020 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

Yeni yılın ilk şampiyonluk haberi Acıbadem kampüsümüzden geldi. İstanbul Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden genç kızlarımız kupayı Doğa'ya getirdi.

13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.

22.10.2019 | Doğa Koleji

ISPARTA CUMHURİYET KUPASI BU YIL DA DOĞA'NIN!

8-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Isparta'da düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Basketbol şampiyonluğu bu yıl da Isparta Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımızın oldu.

07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

03.10.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ADA ZEHRA ANLATICI, İTALYA'DA DÜNYA REKORU KIRDI

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Ortaokul öğrencimiz Milli Sporcu Ada Zehra Anlatıcı, İtalya’da katıldığı DS Avrupa Şampiyonası'nda "Dünya Rekoru" kırarak büyük bir başarı elde etti.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!

27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!