DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

02.03.2020 | Doğa Koleji

FLL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimiz devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da ödüle doymadılar.

24.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA FLL YEREL TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE TOPLAM 5 ÖDÜL

Devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da Doğa Koleji öğrencileri ödülleri topladı.

17.02.2020 | Doğa Koleji

FIRST LEGO League (FLL) İZMİR BÖLGE TURNUVASI'NDA BAŞARI

2020 FIRST® LEGO® League (FLL) etkinliğinin İzmir Bölge Turnuvası 68 takımın katılımı ile 16 Şubat'ta Fuarİzmir'de gerçekleşti.

10.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL ve ANKARA FLL TURNUVALARINDA BÜYÜK BAŞARI

Öğrencilerimiz İstanbul ve Ankara FLL'de başarıya doymadı.

04.02.2020 | Doğa Koleji

2020 FLL ROBOTİK TURNUVASI'NDA İKİ TAKIMIMIZDAN ÖDÜL

2020 FLL Robotik Turnuvası'nın ilk ayağı Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan iki takımımız ödül alırken bir takımımız ise ulusal turnuvaya katılma hakkı kazandı.

06.02.2017 | Doğa Koleji

DOĞA ROBOTİK TAKIMLARI FIRST LEGO LİGİ’NDEN 2 KUPAYLA DÖNERKEN ADINI ULUSAL FİNAL YARIŞMASINA YAZDIRDI

13. sezon FLL İstanbul 2. Yerel Turnuvası'nda, “Robot Tasarım Jürisi Ödülü’’ ve ‘’Araştırma Ödülü’’ Doğa Okulları öğrencilerinin oldu.

07.03.2016 | Doğa Koleji

FİZİK BÖLÜMÜ DOĞA ROBOTİK TAKIMLARI FIRST LEGO LİGİ’NDEN 2 KUPAYLA DÖNDÜ

Fizik Bölümü Doğa Robotik Takımları First Lego Ligi’nden 2 kupayla dönerken adını ulusal final yarışmasına yazdırdı.

25.03.2015 | Doğa Koleji

BİR ÖDÜL DE ROBOTİK KULÜBÜMÜZDEN!

Kurtköy Doğa Okulu Robotik Kulübü öğrencileri, bu yıl 11.’ si düzenlenen FLL turnuvalarında dereceye girdiler.