Akşam - Doğa Koleji Fen Ve Teknoloji Liseleri Çoğalıyor

Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji 124 kampüs ile eğitim-öğretim imkanı sunmaya devam ediyor. 2016-2017 yılında açtığı ve açmaya devam ettiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile geleceğin önemli isimlerini yetiştiriyor.

Dünya - Samsun

Birçok kentte Fen ve Teknoloji lisesi kurmayı planlayan Doğa Koleji, bu doğrultuda Samsun'da da yatırım yapacak.

Milliyet - Gençler ile İş Dünyası Zirvede Buluştu

Doğa Kolejinin bu yıl 11'sini düzenlediği t-MBA Zirvesi'nde öğrenciler, iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Posta -Doğa Koleji t-MBA Zirvesi

Doğa Koleji t-MBA Zirvesi'nde TAV Havalimanları Holding Yönetim Kumlu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Şener, Amgem ve Mustafa Nevzat Türkiye Genel Müdürü Güldem Berkman, Pfizer Türkiye Genel Müdürü Elif Aral, Fina veFiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin öğrencilerle bir araya geldi. Zirvede yer alan isimler kendi iş hayatlarından kesitler aktardılar.

Hürriyet - Ortaokullar Okuryazarlık Festivalinde

Ortaokullar okuryazarlık festivalinde ÇOCUK edebiyatının önde gelen yazarları 'Yaratıcı Yazarlık Festivali'nde 50 ilden gelen 1500 ortaokul öğrencisiyle buluştu.

Cumhuriyet - Bin yüz öğrenci Yaratıcı Yazarlık Festivali

Doğa Koleji tarafından düzenlenen Yaratıcı Yazarlık Festivali'nin adımı attılar. Festival kapsamında düzenlenen kitap fuarının üçüncüsü 1100 öğrencinin katılımıyla başladı.

Hürses - 1500 yazar adayı öğrenci, Yaratıcı Yazarlık Festivalinde

Doğa Koleji tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Geneli 3. Yaratıcı Yazarlık Festivaline, 1500 öğrenci yazar adayı katıldı. Gülten Dayıoğlu’nun onur konuğu olduğu festivalde, Türkiye’nin birçok önemli yazarından festival boyunca eğitim alan öğrenci yazar adayları, okuma alışkanlığı kazanırken yazma becerilerini de keşfetme imkanı buldu.

Mlliyet - 1500 Öğrenci Yaratıcı Yazarlık Festivali

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde Doğa Koleji'nin 3'üncüsünü düzenlediği Türkiye Geneli Yaratıcı Yazarlık Festivali'nde duayen yazarlar ile yazar adayı öğrenciler bir araya geldi.

Milliyet - Doğa öğrencisi Ilgaz, ABD yolcusu

Doğa Koleji Yalova Kampüsü'nde 6. sınıfta okuyan İlgaz Altınören (11), ABD'deki John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

Hürriyet - Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

Bir özel okul, 'Kardeşlik Köprüleri' projesiyle Urfa'nın çeşitli köy ve okullarından seçilen 30 başarılı öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.