Milliyet - Doğa Öğrencileri 6 Projeyle Harvard

Doğa öğrencileri 6 projeyle Harvard'da Eğitimde yenilikçi yaklaşımlara ve Ar-Ge çalışmalarına önem veren Doğa Koleji, bilim ve teknoloji alanına katkıda bulunmak için birçok farklı proje yürütüyor.

DOĞA KOLEJİNDE BURSLU OKUMA FIRSATI

Türkiye çapında 124 kampüsünde 82 bin öğrencisi, 13 bin 500 çalışanıyla hizmet veren Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla binlerce öğrenciye burslu eğitim imkânı sunuyor.

Milliyet - Doğa Öğrencilerinden Mardin

Doğa Koleji Bahçeşehir 1 Kampüsü öğrencileri, Mardin'deki devlet okulu için ilgi ve yetenek geliştirme derslerinden biri olan Akıl Oyunları dersine ait eğitim setleri hazırladı.

Milliyet - Müge Öğretmen

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün öğrencileri ve öğretmenleri, Erzurum'daki Pasinler İbrahim Hakkı ilköğretim Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

Hürriyet - Öğrenciler Ata

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla öğrenci ve öğretmenler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Anıtkabir'de ziyaret etti.

Milliyet - Doğa

Doğa'dan AB'ye eğitim ihracatı Avrupa Birliği (AB) CARMA projesinin final konferansı Brüksel Kraliyet Kütüphanesi'nde gerçekleşti.

Hürriyet - Bodrum’a Yeni Kampüs

YAZ tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla öğrenci ve öğretmenler okullarıyla buluştu. Yeni dönem zilinin çalmasıyla Doğa Koleji Bodrum Kampüsü'nde da ilk ders verilmeye başlandı.

Milliyet - Doğa, Bodrum

Yeni eğitim öğretim dönemine 124 kampüsü, 82 bin öğrencisiyle merhaba diyen Doğa Koleji, son olarak Bodrum'da kampüs açtı.

Ali Rıza Lüle: 22 Fen ve teknoloji lisesi açıyoruz

124 kampüsü ile faaliyet gösteren Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına yeniliklerle giriyor. Üstün zekalı çocuklara yönelik bir programa başlayan kuruluş, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya da hız verecek. Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Üç yılda FEN-TEK sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz” diyor.

Hürriyet Bursa - Proje Modelli Lise Eğitimi

Doğa Koleji Bursa Hamitler, Özlüce, Çekirge, Odunluk ve İnegöl Kampüsü Öğrencileri, proje modelli lise eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor.