Milliyet - Doğa Öğrencilerinden Mardin

Doğa Koleji Bahçeşehir 1 Kampüsü öğrencileri, Mardin'deki devlet okulu için ilgi ve yetenek geliştirme derslerinden biri olan Akıl Oyunları dersine ait eğitim setleri hazırladı.

Milliyet - Müge Öğretmen

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün öğrencileri ve öğretmenleri, Erzurum'daki Pasinler İbrahim Hakkı ilköğretim Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

Hürriyet - Öğrenciler Ata

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla öğrenci ve öğretmenler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Anıtkabir'de ziyaret etti.

Milliyet - Doğa

Doğa'dan AB'ye eğitim ihracatı Avrupa Birliği (AB) CARMA projesinin final konferansı Brüksel Kraliyet Kütüphanesi'nde gerçekleşti.

Hürriyet - Bodrum’a Yeni Kampüs

YAZ tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla öğrenci ve öğretmenler okullarıyla buluştu. Yeni dönem zilinin çalmasıyla Doğa Koleji Bodrum Kampüsü'nde da ilk ders verilmeye başlandı.

Milliyet - Doğa, Bodrum

Yeni eğitim öğretim dönemine 124 kampüsü, 82 bin öğrencisiyle merhaba diyen Doğa Koleji, son olarak Bodrum'da kampüs açtı.

Ali Rıza Lüle: 22 Fen ve teknoloji lisesi açıyoruz

124 kampüsü ile faaliyet gösteren Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına yeniliklerle giriyor. Üstün zekalı çocuklara yönelik bir programa başlayan kuruluş, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya da hız verecek. Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Üç yılda FEN-TEK sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz” diyor.

Hürriyet Bursa - Proje Modelli Lise Eğitimi

Doğa Koleji Bursa Hamitler, Özlüce, Çekirge, Odunluk ve İnegöl Kampüsü Öğrencileri, proje modelli lise eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor.

Milliyet - Araç sollama asistanı ile kazalar azalacak

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansına projeleriyle damga vurdu.

Hürriyet Ege - İzmir Model Oldu

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.