Hürriyet - Doğa, Satrançta Tarih Yazdı

ADANA Doğa Koleji ve TSF Adana IlTemsilciliği tarafından düzenlenen "Doğa Koleji Satranç Turnuvası 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Adana Doğa Koleji Kampüsünde 7 ayrı kategoride 530 sporcuyla gerçekleştirildi.

Posta - Doğa Koleji Dünya Şampiyonu

Liseler Arası Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde Fransa'yı 76-47 yenen temsilcimiz Doğa Koleji, 3. kez Dünya Şampiyonu oldu. İlk periyoda 17-14 önde giren takımımız, 24-14'lük skorla devreyi kapadı. 3. periyotta 18-13 önde olan Doğa Kolejleri, son periyotu da 17-6 geçerek, zafere ulaştı.

Sabah / Sait Gürsoy - t-MBA Sistemi

t-MBA sistemi Günümüzde teknoloji çok hızlı değişiyor. Buna bağlı olarak da iş yaşamı, toplumsal yaşam koşulları ve nitelikli insanda aranan özellikler değişiyor.

Milliyet - Doğa 150 Kampüse Ulaşmayı Hedefliyor!

Doğa, 150 kampüse ulaşmayı hedefliyor Kurulduğu günden buyana 104 kampüs, 70 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji'nin yeni Genel Müdürü Ali Rıza Lüle oldu.

Habertürk - Doğa Koleji Öğrencisi Resimlerini Sergiledi

Doğa Okulları Adana Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Savana Kumlu'nun "Bir Doğa Bir Canlı" isimli resim sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sözcü - Doğa Koleji Dünya Şampiyonu

BAHÇELİEVLER Doğa Koleji, finalde Fransa'yı 76-47 yenerek Dünya Liseler Şampiyonluğu'nu kazandı. Turnuva sonunda Ahmet Can Duran 'MVP' seçilirken, Onuralp Bitim de ilk beşte yer aldı.

Hürriyet - CERN

Cern Araştırma Laboratuvarı'nın 'Parçacık Fiziği' içerikli 'Liseler Arası Demet Hattı Yarışmasında Türkiye'den öğrenciler ödül kazandı.

Hürriyet - Ömür Kurt

Hürriyet Gazetesi Aile-Çocuk yazarı Ömür Kurt, Bursa Hamitler Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya geldi ve küresel çizgi film ve bilgisayar oyunlarının çocuk ve gençler üzerindeki etkileri hakkında bir konferans verdi.

Posta -  Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru

Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru Doğa Okulları bursluluk sınavına rekor sayıda başvuru oldu.

Posta - İkincilik Ödülü Doğa

Acarkent Doğa IB Lisesi öğrencileri Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi'nin Beamline for Schools yarışmasında, ikincilik ödülü olan 'Highly Commended'i kazandı.