Sabah - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, başarılı gazeteci Yavuz Donat'ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Donat, köşesinde öğrencilerimize teşekkür etti.

Star - Başarıya En Doğal Burs

Türkiye'nin en büyük okullar zinciri Doğa Koleji bursluluk sınavları düzenleyeceğini duyurdu.

Cumhuriyet - Burs Sınavı 13 Ocak

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 13 Ocak'ta yapılacak.

Akşam Gazetesi - 5 Yılda 150 Kampüs

Bu yıl yüzde 15 büyüyen Doğa Koleji'nin Genel Müdürü Lüle önümüzdeki 5 yılda 150 kampüs açarak öğrencilerle buluşmayı sürdüreceklerini belirtti.

Yeni Şafak - Doğa

Doğa Koleji, başarılı öğrencileri %100'e varan burs imkanlarıyla ödüllendiriyor. Burs imkanlarını sürdüren Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı için başvurular 12 Ocak'a kadar yapılabilecek. Sınav ise 13 0cak'ta gerçekleşecek.

Türkiye Gazetesi - Doğa Kolejinde %100 Burs İmkanı

Özel eğitim kurumlarından Doğa Koleji, burs imkânının 12 Ocak 2018 tarihine kadar süreceğini açıkladı.

Milliyet - Doğa

Doğa Koleji öğrencileri tarafından bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen d'MUN Konferansı, 600 öğrencinin katılımıyla Antalya'da yapıldı.

Hürriyet - Aziz Kocaoğlu Makamında Bu Kez Öğrencileri Ağırladı

Özel Doğa Koleji 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri Türkçe dersindeki 'ünlülerle röportaj' projesi kapsamında Kocaoğlu'nu ziyaret eden gençler, merak ettikleri soruları sordu.

Kocaeli Gazetesi - CodeMath

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilişim Fuarı'na katılan ve ilk kez Doğa Koleji tarafından tanıtılan CodeMath'i öğrencilerle birlikte deneyimleyerek, "Matematik ve Kodlamayı buluşturan bu modelin tüm ders müfredatlarında yaygınlaştırması gerekir" dedi

Milliyet - Liseli Öğrenciden Mültecilere Yardım

Liseli öğrenciden mültecilere yardım Doğa Koleji Adana Kampüsü 9. sınıf öğrencisi Cennet Sıray, t-MBA dersi kapsamında babası Abdulbaki Sıray ile Irak ve Suriye'den kaçan Türkmen ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı.