Milliyet - Doğa

Doğa'dan AB'ye eğitim ihracatı Avrupa Birliği (AB) CARMA projesinin final konferansı Brüksel Kraliyet Kütüphanesi'nde gerçekleşti.

Hürriyet - Bodrum’a Yeni Kampüs

YAZ tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla öğrenci ve öğretmenler okullarıyla buluştu. Yeni dönem zilinin çalmasıyla Doğa Koleji Bodrum Kampüsü'nde da ilk ders verilmeye başlandı.

Milliyet - Doğa, Bodrum

Yeni eğitim öğretim dönemine 124 kampüsü, 82 bin öğrencisiyle merhaba diyen Doğa Koleji, son olarak Bodrum'da kampüs açtı.

Ali Rıza Lüle: 22 Fen ve teknoloji lisesi açıyoruz

124 kampüsü ile faaliyet gösteren Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına yeniliklerle giriyor. Üstün zekalı çocuklara yönelik bir programa başlayan kuruluş, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya da hız verecek. Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Üç yılda FEN-TEK sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz” diyor.

Hürriyet Bursa - Proje Modelli Lise Eğitimi

Doğa Koleji Bursa Hamitler, Özlüce, Çekirge, Odunluk ve İnegöl Kampüsü Öğrencileri, proje modelli lise eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor.

Milliyet - Araç sollama asistanı ile kazalar azalacak

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansına projeleriyle damga vurdu.

Hürriyet Ege - İzmir Model Oldu

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.

Akşam - Doğa Koleji Fen Ve Teknoloji Liseleri Çoğalıyor

Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji 124 kampüs ile eğitim-öğretim imkanı sunmaya devam ediyor. 2016-2017 yılında açtığı ve açmaya devam ettiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile geleceğin önemli isimlerini yetiştiriyor.

Milliyet - Gençler ile İş Dünyası Zirvede Buluştu

Doğa Kolejinin bu yıl 11'sini düzenlediği t-MBA Zirvesi'nde öğrenciler, iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Dünya - Samsun

Birçok kentte Fen ve Teknoloji lisesi kurmayı planlayan Doğa Koleji, bu doğrultuda Samsun'da da yatırım yapacak.