Posta - Öğrenciler Ata

Doğa Kolejinin 110 kampüsünden 4 binden fazla öğrenci, Anıtkabir'e gitti.

Milliyet Akdeniz - Gençlik Orkestrası Çok Beğenildi

Antalya'nın ilk Big Band Gençlik Orkestrası, "Çocuk, Cümhuriyet ve Atatürk" konseri için 114 kişilik Doğa Koleji Öğrenci Korosu'yla bir araya geldi.

Milliyet - Doğa Olimpiyattan 2 Madalya Kazandı

Doğa Koleji öğrencileri, rahim ağzı ve meme kanserine getirdikleri çözümle dünya ikincisi ve dördüncüsü oldu.

Posta İzmir - Doğa Kolejinden İzmir

Doğa Koleji'nden İzmir'e Fen ve Teknoloji Lisesi Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açarak okul sayısını artıracaklarını açıkladı.

Milliyet - Kış Okulunda Spor Zamanı

Çocukları fiziksel, sosyal ve kültürel olarak geliştirmek, ilgi alanlarına göre yönlendirmek ve onlara spor ve sanatı sevdirmek amacıyla açılan Doğa Koleji Kış Okulları, 7 Ekim'de başladı.

Hürriyet Bursa - Bursa

DOĞA Koleji Bursa Hamitler Kampüsü, birbirinden renkli etkinliklerin ve atölyelerin yer aldığı hafta sonu şenliği yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Posta - Doğa Kolejine 13 Madalya

MILSET-Europe Belçika tarafından gerçekleştirilen Bilim Fotoğraf Yarışması'nda Doğa Koleji 13 ödül aldı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Yarışmada 13 madalya kazanmak ayrı bir gurur" dedi.

Posta - Doğa üniversite için kampüs arayışında

Doğa, üniversite için kampus arayışında Eğitimde bilim, teknoloji ve ulusal değerlerden uzaklaşılmaması gerektiğini söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, üniversite kurma konusunda çalışmaları olduğunu belirtti.

Hürriyet - Yaklaşık 2 Bin Öğrenciye Burs

Nuran Çakmakçı -Gençler teknolojiye ilgi duydukça, Fen ve Teknoloji Liseleri'nin sayısı artıyor.

HaberTurk - Doğa 25 milyon TL Burs Verecek

YENİ eğitim öğretim yılının açılmasına günler kala Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle projelerini anlattı. Lüle, bu yıl sayıları 5 olan Fen ve Teknoloji liselerinin sayısını 20'ye, 5 milyon TL'lik burs bütçelerini de 5 kat artarak, 25 milyon TL've çıkaracaklarını açıkladı.