Posta İzmir - Doğa Kolejinden İzmir

Doğa Koleji'nden İzmir'e Fen ve Teknoloji Lisesi Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açarak okul sayısını artıracaklarını açıkladı.

Milliyet - Kış Okulunda Spor Zamanı

Çocukları fiziksel, sosyal ve kültürel olarak geliştirmek, ilgi alanlarına göre yönlendirmek ve onlara spor ve sanatı sevdirmek amacıyla açılan Doğa Koleji Kış Okulları, 7 Ekim'de başladı.

Hürriyet Bursa - Bursa

DOĞA Koleji Bursa Hamitler Kampüsü, birbirinden renkli etkinliklerin ve atölyelerin yer aldığı hafta sonu şenliği yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Posta - Doğa Kolejine 13 Madalya

MILSET-Europe Belçika tarafından gerçekleştirilen Bilim Fotoğraf Yarışması'nda Doğa Koleji 13 ödül aldı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Yarışmada 13 madalya kazanmak ayrı bir gurur" dedi.