17.10.2017 | Doğa Okulları

İZMİR GÜZELBAHÇE KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞEN İLK HAFTA SONU ŞENLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ DOYASIYA EĞLENDİ

Doğa Koleji İzmir Güzelbahçe Kampüsü, değişik aktivitelerin ve atölyelerin yer aldığı ilk hafta sonu şenliğini yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

DOĞA'DA HASAT ZAMANI!

Doğa Kolejinin küçük çiftçileri 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında düzenlenen ‘Harvest Fest’te mevsim sebzelerine ait fideleri toprakla buluşturuyor.

17.10.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, İZMİR'DE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Doğa Kolejinin İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açacağının müjdesini verdi.

16.10.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZDEN JİMNASTİKTE TÜRKİYE 2.LİĞİ

Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü öğrencimizden jimnastikte büyük başarı!

16.10.2017 | Doğa Okulları

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DR. FARUK ÖZLÜ BOLU KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Doğa Koleji Bolu Kampüsü'nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

13.10.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİLERİMİZ MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİ İÇİN BİR KEZ DAHA BREZİLYA'DA

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

12.10.2017 | Doğa Okulları

İŞ ADAMI ATAMAN ÖZBAY t-MBA SEMİNERİ İÇİN TEKİRDAĞ KAMPÜSÜNE KONUK OLDU

“7 Yaşımda Bindiğim Kamyonun Freni Patladı ve Hayata Yuvarlandım" kitabının yazarı ve Türkiye'de birçok ilke imza atan iş adamı Ataman Özbay başarı hikayesini ve tecrübelerini Tekirdağ Doğa öğrencileri ile paylaştı.

11.10.2017 | Doğa Okulları

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

2017- 2018 eğitim yılı tüm Türkiye Öğrenci Meclisleri 24-25-26 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşecek “t-MBA Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı”nda bir araya geliyor!

11.10.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ YARIŞMASINDA YİNE İLK 10’DA!

Başarı geleneği devam ediyor! Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında 2 öğrencimizle 10 finalist arasındayız.

10.10.2017 | Doğa Okulları

YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE BİNİCİLİKTE KUPALAR YİNE DOĞA'NIN!

Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencileri yeni eğitim dönemine de kupalarla hızlı bir başlangıç yaptılar.