19.08.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE PLATİN DERGİSİNİN SORULARINI YANITLADI; "EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ HEDEFLİYORUZ"

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Kolejinin ayrıcalıklarını ve gelecek hedeflerini Türkiye'nin saygın ekonomi dergisi Platin'e anlattı.

18.08.2017 | Doğa Okulları

YAZ ŞENLİĞİ TIRLARI TÜM RENKLERİYLE TÜRKİYE'Yİ GEZİYOR!

İki ayrı güzergahtan ilerleyen tırlarımızda çocuklar, yarışma, bilim, spor ve sahne gösterileriyle rengarenk günler geçirmeye devam ediyor. Yolculuğuna Ege'den başlayan tırımız 18-19-20 Ağustos'ta Fethiye'de, diğer tırımız ise 20-21-22 Ağustos'ta Adana'da çocuklarla buluşacak.

14.08.2017 | Doğa Okulları

ÜSTÜN ZEKÂLILAR EĞİTİMİ DOĞA KOLEJİNDE!

8 yıllık eğitimin ardından ilk mezunlarını veren Doğa Koleji Üstün Zekalılar İlköğretim Okulları; Avcılar, Kadıköy ve Acarkent kampüslerinde!

11.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ FEN ve TEKNOLOJİ LİSELERİ YENİ DÖNEMDE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR!

Doğa Kolejinin eğitime yeni bir soluk getirecek olan Fen ve Teknoloji liseleri, ayrıcalıklı bir müfredatla öğrencilerini bekliyor.

10.08.2017 | Doğa Okulları

MANİSA DOĞA KOLEJİ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Manisa’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılına dair hedeflerini açıkladı.

09.08.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, MALATYA KAMPÜSÜNDE DOĞA ÖĞRETMEN EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILARAK BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Doğa Öğretmen Eğitimi Programı” dolayısıyla geldiği Malatya’da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi. Genel Müdür Lüle, gazetecilerle yeni döneme ilişkin vizyonu paylaştı.

08.08.2017 | Doğa Okulları

GÜÇLÜ EĞİTİM KADROMUZ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR

Tüm Türkiye genelinde 12 farklı bölgede toplam 5.500 öğretmenimizin katılımıyla gerçekleşen hizmet içi eğitim programı tüm hızıyla devam ediyor. 2017-2018 eğitim dönemine, yeni nesil öğrenme yöntemleri ile hazırlanan öğretmenlerimiz konusunda uzman akademisyenler ile bir araya geliyor.

03.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ YAZ ŞENLİĞİ TIRI 2-3-4 AĞUSTOS TARİHLERİNDE ERZİNCAN'DA ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Doğa Koleji Yaz Şenliği Tırı, Erzincan'da yaz coşkusuna eğlence katmaya devam ediyor.

04.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İKİNCİ DÖNEMİ EĞLENCELİ BİR VEDA ORGANİZASYONUYLA SONA ERDİ

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulunun ikinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

07.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EKİPLERİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR

Tüm Türkiye'den gelen Doğa Koleji Bilgi Teknolojileri ekipleri İstanbul'da buluştu.