BÜTÇEMİ YÖNETİYORUM FARKINDALIK HAFTALARI

t-MBA bünyesindeki Para ve Finans dersi ile eş zamanlı yürüttüğümüz ”Bütçemi Yönetiyorum Farkındalık Çalışması” kapsamında kampüslerinizde 15-30 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizin bilinçli bütçe ve kaynak yönetimi konusunda dikkatlerini çekmeye çalıştık.

23.05.2019 | Doğa Koleji

İZMİR TORBALI KAMPÜSÜ YENİ DÖNEMDE EĞİTİME HAZIR!

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İzmir’deki 11. kampüsünü Torbalı’da açarak eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

23.05.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI D-BAP ÖĞRENCİ KONGRESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Doğa Koleji tarafından ilk kez düzenlenecek Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi (D-BAP), 24-25 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşiyor. Doğa Koleji öğrencileri tarafından kongrede toplam 228 proje sergilenecek.

22.05.2019 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELENEKSELLEŞEN LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'NDE BU YIL OZAN DOĞULU ve ECE SEÇKİN'LE KEP ATIYOR

Ortaokul eğitimini tamamlayan öğrencilerimizi, Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek kep töreni ve Ozan Doğulu & Ece Seçkin konseriyle liseye uğurluyoruz.

21.05.2019 | Doğa Koleji

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE MÜLAKAT SİMÜLASYONLARI

t-MBA Dersleri kapsamında Doğa Koleji öğrencilerinin aldıkları İnsan Kaynakları Yönetimi dersi ile eş zamanlı olarak kampüslerimizde ağırladığımız İnsan Kaynakları Yöneticileri öğrencilerimizle bir araya geldi.

21.05.2019 | Doğa Koleji

ANTALYA BİLİM KAMPÜSÜ ORTOAKULU’NDAN OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ

Antalya Bilim Kampüsü, Okul Sporları Yüzme İl Müsabakasında başarılara doymadı.

20.05.2019 | Doğa Koleji

BİLİMİN DOĞASI KOCAELİ'DE HERKESİ BÜYÜLEDİ!

Kodlama&robotik, fen bilimleri ve matematik çalışmalarımız Kocaeli'de muhteşem bir bilim şölenine dönüştü. Bu şölende Doğa Koleji Kocaeli Yahya Kaptan Kampüsü öğrencileri öğrendikleri bilgileri deneylere ve icatlara dönüştürerek ziyaretçilere sergiledi.

20.05.2019 | Doğa Koleji

60 BİN ÖĞRENCİ SANAL ORTAMDA SAMSUN’U ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji öğrencileri, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarihi günün 100. yılı şerefine, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımlarının atıldığı kongre binalarını sanal ortamda modelledi. Bu önemli günde Samsun’a gelemeyen 60 bin öğrenci, tarihi mekanları sanal dünyada ziyaret etme fırsatı elde etti.

17.05.2019 | Doğa Koleji

6.DOĞA'YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU! ÖDÜL TÖRENİ 24 MAYIS'TA!

Doğa Koleji tarafından her yıl Türkiye genelinde özel okullar ve devlet okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı öykü yarışması "Doğa'ya Yaz"ın 6.sı sona erdi. Kazananlar 24 Mayıs'taki ödül töreninde bir araya gelecek.

17.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİNDEN ÖNERİLER! LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİ VE VELİLER NELER YAPMALI?

Sınav yaklaşırken öğrenci ve velilerde zamanın giderek daralmasından dolayı kaygı ve heyecan başladı. Doğa Koleji Akademik Direktörü Sanem Bülbül Hüner, bu kaygı ve heyecanın iyi yönetilebilmesi ve sonunda da başarıya ulaşılabilmesi için öğrenci ve velilerin birkaç önemli noktaya dikkat etmelerini öneriyor.