24.07.2017 | Doğa Okulları

YAZ ŞENLİĞİ TIRLARI TÜM RENKLERİYLE TÜRKİYE'Yİ GEZİYOR!

İki ayrı güzergahtan ilerleyen tırlarımızla; çocuklar yarışma, sanat, bilim, spor ve sahne gösterileriyle rengarenk günler geçirmeye devam ediyor.

21.07.2017 | Doğa Okulları

23. İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARI'NDA YÜZMEDE FİNALLERİNDEYİZ!

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü 11. sınıf öğrencimizden Reyhan Betül Küçük, Samsun’da gerçekleşen İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalyaya yüzüyor!

20.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'DAN BÜYÜKÇEKMECE'DE YENİ KAMPÜS!

Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

17.07.2017 | Doğa Okulları

ÜSTÜN ZEKÂLILAR EĞİTİMİ DOĞA KOLEJİNDE!

8 yıllık eğitimin ardından ilk mezunlarını veren Doğa Koleji Üstün Zekalılar İlköğretim Okulları; Avcılar, Kadıköy ve Acarkent kampüslerinde!

13.07.2017 | Doğa Okulları

İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI 21 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

İngilizce Yaz Hazırlık Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini arttırıyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 21 Ağustos'ta başlıyor!

12.07.2017 | Doğa Okulları

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

11.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri; 2017 Atatürk Kupası, İnönü Kupası ve TSYD Engel Atlama binicilik turnuvalarından kupa ve derecelerle döndüler.

11.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İLK DÖNEMİ SERTİFİKA TÖRENİYLE TAMAMLANDI!

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Spor Okulu'nun ilk dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

03.07.2017 | Doğa Okulları

KURUMLARA ÖZEL ÇADIR KAMPI ETKİNLİĞİNİN 1.Sİ BEYKOZ KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞTİ

Doğa Kolejinin iş birliği içinde olduğu kurumların çalışanlarına özel düzenlediği 2017 yılı 1. Çadır Kampı Etkinliği, 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde gerçekleştirildi.

01.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA’NIN AKADEMİK BAŞARISI SINIR TANIMIYOR! TEOG-2'DE 469 ÖĞRENCİMİZ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

Doğa Kolejinin akademik başarısı, TEOG-2’de elde ettiği sonuçlar ile bir kez daha taçlandı.