11.12.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZDEN RİTMİK JİMNASTİKTE BAŞARI

Öğrencimiz Asya Yaprak'tan uluslararası ritmik jimnastik başarısı...

DOĞA KOLEJİNDEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'E YENİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy’de açılacak 2 yeni kampüsün müjdesini verdi.

08.12.2017 | Doğa Okulları

ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ BEST FM'DE CEM ARSLAN'LA BULUŞTU!

Ünlülerle Röportaj projesi için başarılı radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan'la Best Fm stüdyolarında bir araya geldik.

08.12.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'NIN MUCİTLERİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN!

Samsung Geleceğin Mucitleri yarışmasında finale kalan Doğa öğrencileri iki ödül birden kazandı.

07.12.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDE "ŞAH ENGELLİ ENGELLİ ŞAH OLABİLİR"

Engelliler haftası ‘Şah engelli, engelli şah olabilir’ satranç maçlarıyla anlam buldu.

07.12.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİLERİMİZ MentalUP SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

YTÜ onaylı ve TÜBİTAK destekli Mental Up Zihin Geliştirme Programını 1 ay boyunca düzenli kullanan ve uygulayan öğrencilerimize rehber öğretmenleri ve idarecileri tarafından başarı belgeleri verildi.

06.12.2017 | Doğa Okulları

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE YİNE FARKINDALIK YARATTI!

“Hayatı Paylaşmaya Engel Yok” mesajı veren Öğrenci Meclislerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile farkındalık yarattı.

06.12.2017 | Doğa Okulları

MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ'NDE DOĞA RÜZGARI

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır ve bilişim teknolojileri öğretmenlerimiz, Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ndeki yerini aldı.

04.12.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU'NDA BİRİNCİ DÖNEM BAŞLADI!

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya geliyor.

05.12.2017 | Doğa Okulları

ECZACIBAŞI'NIN BAŞARILI İSMİ ANIL SUGETİREN CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişimcilik Seminerleri kapsamında Cevizlibağ kampüsünün konuğu Eczacıbaşı Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Sugetiren oldu.