27.05.2017 | Doğa Okulları

ADANA KAMPÜSÜNÜN ORGANİZE ETTİĞİ SATRANÇ TURNUVASI COŞKUSU VE BOL ÖDÜLLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI ARATMADI

Adana Doğa Koleji ve TSF Adana İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Doğa Koleji Satranç Turnuvası” yoğun katılımıyla Türkiye Şampiyonası'nı aratmadı.

27.05.2017 | Doğa Okulları

SOCIAL MEDIA AWARDS TURKEY YARIŞMASINDA DOĞA’YA GÜMÜŞ ÖDÜL!

Sosyal medyanın en iyilerinin yarıştığı Social Media Awards Turkey, Veri Analitiği Ödülleri'nde Özel İlk ve Orta Eğitim Kurumları kategorisinde gümüş ödülün sahibi olduk!

25.05.2017 | Doğa Okulları

11. SINIF YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YGS PROGRAMI 5 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR!

5-21 Haziran tarihleri arasında Doğa Anadolu Liselerinin yaklaşık 4 bin 500 öğrencisi, yaz tatili öncesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak ‘‘Yaz Dönemi Yoğunlaştırılmış YGS Programı’’na katılacak.

24.05.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ KORO FESTİVALİ'NE DAVETLİSİNİZ!

Geleneksel Doğa Koleji Koro Festivali 25 Mayıs'ta!

DENİZLİ KAMPÜSÜNDE MUHTEŞEM SATRANÇ ORGANİZASYONU

Doğa Koleji Denizli Kampüsünün ev sahipliğinde Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen “Satranç Turnuvası” yoğun bir ilgi ve katılım ile gerçekleşti.

25.05.2017 | Doğa Okulları

LYS'DE SON HAFTA STRATEJİLERİ!

2017 LYS’lere sayılı günler kaldı. Özellikle LYS’lere son 10 gün kala öğrencilerimizin deneme sınavlarına önem vermeleri, deneme sınav sorularını analiz ederek konu tekrarı yapmaları ve geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularını çözmeleri iyi bir çalışma stratejisi olacaktır.

23.05.2017 | Doğa Okulları

ACIBADEM ÖĞRENCİ MECLİSİ SARAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADETTİN SARAN’I AĞIRLADI

t-MBA Öğrenci Meclisi enerji, savunma sanayi, sağlık, medya ve yayıncılık sahalarında faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarından olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ağırladı.

24.05.2017 | Doğa Okulları

MOTHERFEST ALIŞVERİŞ ve OYUN ŞENLİĞİ DOĞA KOLEJİ SPONSORLUĞUNDA 28 MAYIS’TA HOTEL SUADİYE’DE!

Doğa Koleji, anne ve anne adaylarının ilgisini çekecek, ürünlerini yakından görmek isteyeceği 50 seçkin firmanın katılacağı Motherfest 2017'deki yerini alıyor.

24.05.2017 | Doğa Okulları

4. AVRUPA WUSHU ŞAMPİYONASI'NDA DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN İKİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU ve BİR AVRUPA 3.LÜĞÜ

Doğa öğrencileri Wushu'daki başarı geleneğini bozmadı! Avrupa şampiyonasından madalyalarla dönen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

24.05.2017 | Doğa Okulları

2017 SANAT ve EKOLOJİ FESTİVALİ BURSA KAMPÜSLERİYLE DEVAM EDİYOR!

İstanbul'un ardından Doğa Koleji Bursa Kampüsleri birbirinden renkli etkinliklerle geleneksel Sanat ve Ekoloji Festivali'nde bir araya geldi. Festival coşkusu 3 Haziran'da İzmir'de yaşanacak.