25.06.2015 | Doğa Okulları

DOĞA AB PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN FeTeMM / STEM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Fen eğitimine yönelik yeni ve özgün projeleri ile Fen öğretimini daha nitelikli hale getiren Doğa AB Projeler Koordinatörlüğü 18 Haziran 2015 tarihinde Çamlıca Doğa Kampüsü'nde TTT NET Projesi çerçevesinde FeTeMM / STEM semineri düzenledi.

09.05.2015 | Doğa Okulları

DOĞA'YA YAZ ULUSAL ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Bu sene 2.’si düzenlenen Doğa'ya Yaz Ulusal Öykü Yarışması'nın ödülleri, Çamlıca Doğa Koleji'nde organize edilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Finalistler ödüllerini ünlü yazarların elinden aldı.

20.04.2015 | Doğa Okulları

ÇAMLICA KAMPÜSÜNDE İKİ MUHTEŞEM ÜNIVERSİTE DERSİ VE ÖĞRETMEN EĞİTİMİ

Zirve etkinlikleri ikinci haftasının dördüncü gününde Çamlıca Doğa'da devam etti.

24.03.2015 | Doğa Okulları

t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN BEDEN DİLİ EĞİTİMLERİ İLE ŞİFRE ÇÖZÜMÜ

t-MBA öğrencileri tüm Türkiye’yi saran dev eğitim yansımaları devam ediyor. Afyon Doğa Koleji, Beykent Doğa Koleji, Çamlıca Doğa Koleji, t-MBA öğrencileri, zihnimizin bilinçaltında fark etmeden yaptığı hareketlerin şifresi çözebilmeyi amaç edinerek birçok kurumda beden dili eğitimleri verdiler.

26.02.2015 | Doğa Okulları

ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN ACIBADEM VE ÇAMLICA DOĞA ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen misafirlerimiz, t-MBA’i ve Doğa Koleji’ni yakından tanımak üzere Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi ve Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundular.

18.12.2014 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ULUSLARARASI SOSYAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE DUBAI'DE

Sosyal Sorumluluk bilinci sınırları aştı! Al Diyafah High School ile Çamlıca Doğa Okulu öğrenci meclislerinin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi Dubai’de ses getirdi!

09.12.2014 | Doğa Okulları

GOOGLE İRLANDA YENİ İŞLER STRATEJİ MÜDÜRÜ CÜNEYT ÜNAR DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERE KONUK OLDU

Google İrlanda'da Yeni İşler Strateji Müdürü olarak çalışan Cüneyt Ünar, Çamlıca Doğa Okulu Meclis Öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe konuk oldu.

27.11.2014 | Doğa Okulları

SAMET GÜZEL’DEN "SOSYAL MEDYA'DA FANATİZM" SEMİNERİ!

t-MBA Seminerleri kapsamında Çamlıca Doğa Koleji’nin konuğu Alex De Souza'nın çevirmeni Samet Güzel oldu.

05.04.2014 | Doğa Okulları

ÇAMLICA DOĞA KOLEJİ’NDEN MARDİN’E YARDIM ELİ

2013- 2014 yılı eğitim öğretim hayatını Sosyal Sorumluluk Projesi ile taçlandıran bir güzel etkinlik Çamlıca Doğa Koleji’nin hatıralarında yerini aldı.

25.12.2013 | Doğa Okulları

6. d'MUN KONFERANSI KIBRIS'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

260 lise öğrencimizin katılımı ile 21-23 Aralık 2013 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirdiğimiz 6. d’MUN konferansını başarıyla tamamladık.