29.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BAŞARILI YÖNETMEN BİROL GÜVEN’İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Acıbadem kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında Türk televizyonlarının en uzun süren rekortmen dizisi Çocuklar Duymasın'ın senarist ve yapımcısı Birol Güven’i ağırladı.

16.05.2019 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BAŞARILI OYUNCU VE YÖNETMEN ERCAN KESAL’IN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR!

Bahçeşehir 2 kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında başarılı oyuncu ve yönetmen Ercan Kesal’ı kampüslerinde ağırladı.

10.05.2019 | Doğa Koleji

ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ, İSHAKLI KÖY OKULU’NDA ŞENLİK DÜZENLEDİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında t-MBA Öğrenci Meclisi İshaklı Köy Okulu’nda şenlik düzenleyerek minik kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdi.

07.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ YEŞİLÇAM’IN SULTANI TÜRKAN ŞORAY'I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

“Kampüste Sanat Seminerleri” kapsamında Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, Türk sinemasının duayen ismi Türkan Şoray’ı kampüslerinde ağırladı.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR" PROJESİ 5.YILINDA

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Öğrenci Meclisi, Bursa genelinde düzenledikleri geleneksel "Doğa İçin Pedal Çevir"projesinin 5. yaşını kutluyorlar.

10.04.2019 | Doğa Koleji

“KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA BAŞARILI DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU MURAT AYGEN’I AĞIRLADIK!

Büyükçekmece kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı dizi ve sinema oyuncusu Murat Aygen’i ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

01.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

29.03.2019 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR 1 ÖĞRENCİ MECLİSİ DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NÜ AYŞEGÜL ÜNSAL İLE KUTLADI!

Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsü meclis öğrencileri, başarılı tiyatro sanatçısı Sayın Ayşegül Ünsal’ı Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında kampüslerinde ağırladı.

27.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

14.03.2019 | Doğa Koleji

ACARKENT ÖĞRENCİ MECLİSİ “BİLİM VE TEKNOLOJİDE KADININ YERİ” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRDİ!

Acarkent Kampüsü Öğrenci Meclisi her sene gerçekleştirdiği “Teknoloji Zirvesi”nde bu sene Dünya Kadınlar Günü kapsamında seçtiği anlamlı konu ile birbirinden değerli konukları ağırladı.