10.05.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN LÖSEV’E DESTEK

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan meclis öğrencileri, LÖSEV için başlattıkları kuru gıda bağışı kampanyası ile yine başarılı bir projeye imza attı.

11.04.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞARILI SANATÇI ÖZCAN DENİZ'İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Sarıyer Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisi "Kampüste Sanat" seminerleri kapsamında başarılı şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz'i ağırlayarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

30.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NDE BAŞARILI OYUNCU ÖZGE ÖZDER’İ AĞIRLADI

Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, başarılı oyuncu Özge Özder’i Dünya Tiyatro Günü kapsamında kampüslerine davet ederek keyifli bir organizasyona imza attı.

12.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ’NİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL HAZIRLADIĞI “GAZETEDOĞA” TÜM TÜRKİYE’DE

Acıbadem Kampüsü Öğrenci Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladıkları gazete ile kadınların toplumdaki yeri ve önemine dair düşüncelerini kaleme aldı.

23.12.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN SINIRLARI ZORLAYAN STRATEJİ PANELİ

Doğa Koleji Halkalı 2 Kampüsü Öğrenci Meclisi, “Strateji Geliştirme Paneli”nde dünyanın en önemli moda şirketlerinden biri olan “Giorgio Armani” markasını analiz ederek moda dünyasına ilham verdi.

21.12.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SİHİRLİ FIRÇALARIN ÜSTADI EFKAN BEYAZ’I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Koleji Ünyet-MBA Öğrenci Meclisi “Resmin olmazsa olmazı desendir ’’ sözünün sahibi Efkan Beyaz’ı kampüslerine davet ederek başarılı sanatçının kariyer yolculuğunu dinlediler.

17.11.2017 | Doğa Koleji

EMEKTAR TİYATROCU ZİHNİ GÖKTAY, İZMİR MAVİŞEHİR KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİ MECLİSİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA öğrencileri her sektörden başarılı isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Zihni Göktay Mavişehir kampüsünde öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

17.11.2017 | Doğa Koleji

BAŞARILI YÖNETMEN ARAM GÜLYÜZ ÇAMLICA KAMPÜSÜNDE t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİNİN KONUĞU OLDU!

İş, sanat ve akademi dünyasının duayenlerini kampüslerinde ağırlayan meclis öğrencilerimiz rol model seminer organizasyonlarına devam ediyor

23.05.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ve "DOĞA İLE ŞEHİRLER RENKLENİYOR" PROJESİ

Doğa Koleji Çekirge Kampüsü Öğrenci Meclisi, yine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak ilçelerinde görüntü kirliliğine sebep olan bir duvarı grafiti çalışması ile renklendirdi.

23.05.2017 | Doğa Koleji

ACIBADEM ÖĞRENCİ MECLİSİ SARAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADETTİN SARAN’I AĞIRLADI

t-MBA Öğrenci Meclisi enerji, savunma sanayi, sağlık, medya ve yayıncılık sahalarında faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarından olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ağırladı.