18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

03.05.2018 | Doğa Koleji

"TRAIN THE TEACHER" EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Doğa Koleji ve Cambridge University Press işbirliğiyle düzenlenen uluslararası öğretmen eğitimleri başarıyla tamamlandı.

12.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SAMSUN’A İKİNCİ KAMPÜS

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çarşamba’da açılacak yeni kampüs ile Doğa Kolejinin akademik başarısını Samsun’da arttıracaklarını dile getirdi.

27.02.2018 | Doğa Koleji

ELT PARENTS; ÇOCUĞUMUN İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE BEN DE VARIM!

Anaokulu ve ilkokul öğrencileri velileri çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı ELT PARENTS seminerlerinde, alanında uzman eğitmenler ile akademik platformda buluştu.

24.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA ZİYARET

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

03.01.2018 | Doğa Koleji

OSMANİYE’DE DOĞA RÜZGÂRI ESİYOR

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin önderliğinde Osmaniye Doğa Kolejinde gerçekleşen basın toplantısına, Osmaniye Kurucusu Serhat Körlü ile Doğa Koleji üst düzey yöneticileri ve Osmaniye kampüs müdürleri katıldı.

08.12.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'E YENİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy’de açılacak 2 yeni kampüsün müjdesini verdi.