10.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

26.12.2018 | Doğa Koleji

ANAOKULUNDA NİTELİKLİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ DOĞA'DA!

Doğa Koleji okul öncesi öğrencileri, yabancı dil edinim sürecine yaparak yaşayarak dahil oluyorlar.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

03.05.2018 | Doğa Koleji

"TRAIN THE TEACHER" EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Doğa Koleji ve Cambridge University Press işbirliğiyle düzenlenen uluslararası öğretmen eğitimleri başarıyla tamamlandı.

12.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SAMSUN’A İKİNCİ KAMPÜS

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çarşamba’da açılacak yeni kampüs ile Doğa Kolejinin akademik başarısını Samsun’da arttıracaklarını dile getirdi.

27.02.2018 | Doğa Koleji

ELT PARENTS; ÇOCUĞUMUN İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE BEN DE VARIM!

Anaokulu ve ilkokul öğrencileri velileri çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı ELT PARENTS seminerlerinde, alanında uzman eğitmenler ile akademik platformda buluştu.