12.06.2015 | Doğa Koleji

ACIBADEM BİLİM OKULU MECLİSİ’NDEN YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİNE BÜYÜK DESTEK

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanlarınca düzenlenen yardım kampanyası yaşları 8-16 arasında olan yardıma muhtaç çocuklarla buluştu.

30.04.2015 | Doğa Koleji

YGS’de 6 PUAN TÜRÜNDE DE TÜRKİYE 1.’Sİ DOĞA!

YGS sonuçlarında çıkan tablo Doğa'nın istikrarlı başarısını gözler önüne seriyor.

08.04.2015 | Doğa Koleji

DOĞA 1 MODEL UÇAKLARIMIZ HAVALANDI

Doğa Okulu öğrencileri özel eğitim modeli olan DOĞA 1 isimli Model Uçaklarını uçurmak için bir araya geldi. Mekanik ve Elektroniği buluşturan öğrencilerimiz kendi yaptıkları uçaklarını FUNFLY yarışmasında havalandırdı.

19.03.2015 | Doğa Koleji

9. d’MUN KONFERANSI BOLU'DA YAPILDI

2014-2015 akademik yılının ikinci d’MUN Konferansı Bolu Abant’ta 15-17 Mart 2015 tarihinde başarıyla gerçekleştirildi.

12.03.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI TC4PI PROJESİ ÇERÇEVESİNDE “İŞ ÜZERİ İZLEME - JOB SHADOWING” HAFTASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Uluslararası projelerdeki başarıları ile dikkat çeken Doğa Koleji, yabancı dil eğitimine yönelik yeni ve özgün uygulamalarıyla dersleri daha nitelikli hale getiriyor.

26.02.2015 | Doğa Koleji

ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN ACIBADEM VE ÇAMLICA DOĞA ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen misafirlerimiz, t-MBA’i ve Doğa Koleji’ni yakından tanımak üzere Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi ve Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundular.

30.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

Doğa Okulu Türkçe Bölümü’nün Türkçe dersi kapsamında 4 yıldır gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler, röportaj için ortaokul öğrencilerimizle buluşuyor.

22.12.2014 | Doğa Koleji

ELİF ŞAFAK DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU!

Ünlü yazar Elif Şafak, Ataşehir ve Acıbadem Doğa Koleji'nde söyleşi programı ve imza günü için öğrencilerleydi.

09.12.2014 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL BAROSU STAJ EĞİTİM BAŞKANI AHMET BARUT’U SEMİNER KONUĞU OLARAK AĞIRLADILAR

Acıbadem Doğa Okulu 11. sınıf öğrencileri, t-MBA derslerinden biri olan Ticaret Hukuku dersi çerçevesinde, İstanbul Barosu Staj Eğitim Başkanı Ahmet Barut’u seminer konuğu olarak ağırladılar.

02.12.2014 | Doğa Koleji

LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI BİLGİLİ GİRİŞİMCİLER’DE DOĞA OKULLARI FARKI!

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası Bilgili Girişimciler Yarışması'nda Türkiye çapında toplamda 79 proje içinden Acıbadem Doğa Okulu finale kaldı.