07.03.2020 | Doğa Koleji

ÜMMİYE KOÇAK AMERİKA’YA UZANAN BAŞARI HİKAYESİ İLE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ÖĞRENCİLERİMİZE İLHAM VERDİ!

Çamlıca Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada en iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü kazanan Ümmiye Koçak’ı kampüslerinde ağırladı.

28.02.2020 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10.sınıflara yönelik Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşama sınavları 93 lise kampüsünde e-doğa üzerinden online olarak yapıldı.

30.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇ SPORCULARIMIZ YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Öğrencilerimiz, 2020 Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil edecekler.

22.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA'DA KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA BAŞLADI

Her yıl lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri Adana kampüsümüzde düzenlendi.

08.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA’NIN SESİ YARIŞMASINDA BAŞARILI PERFORMANSLAR GÖZ DOLDURDU

Akademik başarılarının yanında sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere önem veren Doğa Koleji, liseler arası ses yarışması düzenledi. Öğrencilerin birbirinden güzel sesleri Ataşehir 2 Kampüsü’nde yankılandı.

29.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ 5 TÜBİTAK PROJESİYLE ÖDÜL ALDI

28 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen ödül töreninde 37 proje ile katılım gösteren Doğa öğrencileri 4 bölgede birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecesi almaya hak kazandı.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı. Bölge sergisine davet alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisi süresince ve bölge sergisi ödül töreninde başarılar dileriz.

20.12.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE VE TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kampüslerimizin araştırma ve bilim projelerinde başarısını artırmak amacıyla 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Doğa Kolejinin İstanbul ve İstanbul dışındaki 120 kampüs için planlanan proje eğitimleri başarıyla tamamlandı.

04.12.2018 | Doğa Koleji

ADANA KAMPÜSÜ LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ FARKLI ÜLKELERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR ETTİLER

Doğa Koleji Adana Kampüsü 10 farklı ülkeden gelen misafir öğrencileri okullarında ağırlayarak dev bir organizasyona imza attı.

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.