05.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM VİZYONUNU LİSANSLI KURUCULARLA PAYLAŞTI

Doğa Koleji yönetim kadrosu; lisanslı okul kurucularıyla bir araya gelerek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını değerlendirdi.

10.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.

29.04.2019 | Doğa Koleji

ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI'NDA DOĞA'DAN TÜRKİYE 3.LÜĞÜ

Doğa Koleji öğrencileri geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

14.02.2019 | Doğa Koleji

"DOĞA İÇİN BİR CAN" PROJESİ 4 YAŞINDA

Doğa Koleji Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Orman Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 4.sünü hayata geçiriyorlar.

31.01.2019 | Doğa Koleji

1. SINIF KAYITLARI BAŞLADI

Dünyayı iyi yetişmiş çocuklar yönetecek. Doğa Kolejinde 1. sınıf kayıtları başladı!

11.01.2019 | Doğa Koleji

12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları sona erdi. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

02.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SALİHLİ KAMPÜSÜ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile eğitimin Türkiye'deki lideri Doğa Kolejinin Salihli Kampüsü düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.