09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

28.09.2019 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI, DOĞA KOLEJİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüşmeler yaptı.

14.06.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN TATİL ve YKS MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller mesajı ile birlikte hafta sonu yapılacak olan YKS için de başarı diledi.

11.06.2019 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olarak anılan 12. t-MBA Zirvesi ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldı.

31.05.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, heyecanla beklenen Liseye Geçiş Sınavı'nda öğrencilere başarılar diledi.

28.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BEYKOZ KAMPÜSÜNDE İFTAR YEMEĞİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile yönetim kadrosu, Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

06.03.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE VAN KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Van kampüsümüzü ziyaret ederek öğrencilerle ve yöneticilerle bir araya geldi.

11.02.2019 | Doğa Koleji

KARİYER PLANLAMASINDA SONA DOĞRU

Ara tatilin tadını çıkaran öğrenciler, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yoğun bir ders dönemine merhaba dedi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İkinci dönemin başlamasıyla birlikte lise öğrencilerinin geleceklerini ve kariyer planlamalarını şekillendirecek önemli kararları değerlendirdi.

23.11.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, öğretmenlik mesleğinin emek, özveri, sabır ve hoşgörü ile yapılabileceğine dikkat çekerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.