12.01.2018 | Doğa Okulları

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, BURSLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na girecek 145.382 öğrenciye başarılar diledi.

10.01.2018 | Doğa Okulları

GELECEĞİN LİDERLERİ ADANA KAMPÜSÜ FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNDE YETİŞİYOR!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Adana’da basın mensupları ile bir araya gelerek Adana'ya 2018-2019 eğitim yılında fen ve teknoloji lisesinin açılacağının müjdesini verdi.

04.01.2018 | Doğa Okulları

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, ANKARA'DA NEZAKET ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin Ankara ziyaretleri verimli geçti.

03.01.2018 | Doğa Okulları

OSMANİYE’DE DOĞA RÜZGÂRI ESİYOR

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin önderliğinde Osmaniye Doğa Kolejinde gerçekleşen basın toplantısına, Osmaniye Kurucusu Serhat Körlü ile Doğa Koleji üst düzey yöneticileri ve Osmaniye kampüs müdürleri katıldı.

29.12.2017 | Doğa Okulları

ÇORUM KAMPÜSÜ FEN LİSESİ, ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji Çorum Kampüsünü ziyaret eden Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, basın mensupları ile bir araya gelerek yeni dönemde açılacak fen lisesinin müjdesini verdi.

08.12.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'E YENİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy’de açılacak 2 yeni kampüsün müjdesini verdi.

17.10.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, İZMİR'DE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Doğa Kolejinin İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açacağının müjdesini verdi.

18.09.2017 | Doğa Okulları

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN YENİ DÖNEM MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

14.09.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, İSTANBUL DEDEMAN OTEL'DE ULUSAL BASINLA BİR ARAYA GELEREK YENİ EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, 2017-2018 eğitim yılının başlaması dolayısıyla Dedeman Otel’de kahvaltılı sohbet toplantısında ulusal basınla bir araya geldi. Lüle, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

29.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA LÜLE'DEN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Kurban Bayramı için bir tebrik mesajı yayınlayarak yeni eğitim yılında öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi.