12.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SAMSUN’A İKİNCİ KAMPÜS

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çarşamba’da açılacak yeni kampüs ile Doğa Kolejinin akademik başarısını Samsun’da arttıracaklarını dile getirdi.

24.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA ZİYARET

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

12.01.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, BURSLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na girecek 145.382 öğrenciye başarılar diledi.

10.01.2018 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ ADANA KAMPÜSÜ FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNDE YETİŞİYOR!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Adana’da basın mensupları ile bir araya gelerek Adana'ya 2018-2019 eğitim yılında fen ve teknoloji lisesinin açılacağının müjdesini verdi.

04.01.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, ANKARA'DA NEZAKET ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin Ankara ziyaretleri verimli geçti.

03.01.2018 | Doğa Koleji

OSMANİYE’DE DOĞA RÜZGÂRI ESİYOR

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin önderliğinde Osmaniye Doğa Kolejinde gerçekleşen basın toplantısına, Osmaniye Kurucusu Serhat Körlü ile Doğa Koleji üst düzey yöneticileri ve Osmaniye kampüs müdürleri katıldı.

29.12.2017 | Doğa Koleji

ÇORUM KAMPÜSÜ FEN LİSESİ, ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji Çorum Kampüsünü ziyaret eden Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, basın mensupları ile bir araya gelerek yeni dönemde açılacak fen lisesinin müjdesini verdi.

08.12.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'E YENİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy’de açılacak 2 yeni kampüsün müjdesini verdi.

17.10.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İZMİR'DE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Doğa Kolejinin İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açacağının müjdesini verdi.

18.09.2017 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN YENİ DÖNEM MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.