14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

06.11.2019 | Doğa Koleji

BİNLERCE ÖĞRENCİMİZDEN ANITKABİR ZİYARETİ

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinden binlerce öğrencimizle, Atamızı ziyaret ettik.

20.05.2019 | Doğa Koleji

60 BİN ÖĞRENCİ SANAL ORTAMDA SAMSUN’U ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji öğrencileri, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarihi günün 100. yılı şerefine, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımlarının atıldığı kongre binalarını sanal ortamda modelledi. Bu önemli günde Samsun’a gelemeyen 60 bin öğrenci, tarihi mekanları sanal dünyada ziyaret etme fırsatı elde etti.

10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

01.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 3500 ÖĞRENCİSİ İLE ATA'NIN HUZURUNDA!

Doğa Kolejinin öğrencileri ve öğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i büyük bir kalabalık eşliğinde ziyaret etti.

06.12.2017 | Doğa Koleji

MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ'NDE DOĞA RÜZGARI

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır ve bilişim teknolojileri öğretmenlerimiz, Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ndeki yerini aldı.

10.11.2017 | Doğa Koleji

ATAMIZI ŞÜKRAN, SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

Doğa Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve yöneticileri kampüslerimizde düzenlenen törenlerle aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde Başöğretmenimiz ve Ulu Önder Atatürk'ü andı.

10.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ “MINECRAFT ANITKABİR PROJESİ”Nİ HAYATA GEÇİRDİ

Doğa Kolejinin 82 bin öğrencisi, Microsoft Minecraft Education programında hazırlanan “Anıtkabir Projesi” ile bir ilke imza atarak 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün istarahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

03.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ATA'NIN HUZURUNDA!

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan 4 bin kişilik Doğa Koleji kafilesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

11.11.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, VEFATININ 78. YILINDA ULU ÖNDERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANDI

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri, Atatürk'ün en büyük eseri Cumhuriyet'e sahip çıkarak, demokrasimizi güçlendireceği mesajını; Başöğretmenimiz'in aramızdan ayrılışının 78. yılında gerçekleştirdikleri birbirinden etkileyici etkinlikler ile verdi.