15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

10.10.2017 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

21.11.2017 | Doğa Koleji

16. d'MUN KONFERANSI ANTALYA'DA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye'nin en büyük eğitim organizasyonlarından Doğa Koleji d’MUN Konferansı, 680 delegenin katılımı ile yine başarıyla tamamlandı.

15.01.2018 | Doğa Koleji

17th d'MUN HEYECANI ÖĞRENCİLERİMİZİ SARDI

Doğa Anadolu Liselerinin heyecanla gün saydığı bu yılın ikinci d’MUN Konferansı 23-24-25 Mart 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

16.06.2017 | Doğa Koleji

MİCROSOFT’TAN ÖĞRENCİMİZE “GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZI” ÖDÜLÜ!

Microsoft tarafından ikincisi düzenlenen “Teknolojinin Kadın Liderleri 2017” yarışmasında 9 ayrı kategoride ödüller dağıtıldı. “Geleceğin Teknoloji Yıldızı” kategorisinin kazanını okulumuz Cevizlibağ Kampüsü öğrencisi Deniz Gülbaharlı oldu.

26.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

07.09.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'YA HOŞ GELDİNİZ!

Öğrenciler, uzun bir yaz tatilinden sonra 18 Eylül’de eğitime başlayacak. Doğa Koleji öğrencileri ve velileri; yeni dönem heyecanını paylaşmak, okullarıyla ve öğretmenleriyle tanışmak üzere 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Doğa'ya Hoş Geldiniz programında bir araya gelecek.

22.09.2017 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ 16. d'MUN KONFERANSI İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

Bu yılın ilk konferansı yine tüm liselerimizden öğrencilerimizin katılımı ile 17-18-19 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşiyor.