15.10.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

Doğa Koleji Ortaokul Öğrenci Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, tüm kampüslerimizde ortaokul öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılı sınıf temsilcilerini seçti. Öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok başarılı çalışmaya ve sosyal sorumluluk projesine imza atacağının sinyalini şimdiden verdi.

14.10.2019 | Doğa Koleji

ÖMER BARIŞ GÖKPINAR, ACIBADEM KAMPÜSÜMÜZDE KONUĞUMUZ OLDU

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya geliyor.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

04.10.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

03.10.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ADA ZEHRA ANLATICI, İTALYA'DA DÜNYA REKORU KIRDI

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Ortaokul öğrencimiz Milli Sporcu Ada Zehra Anlatıcı, İtalya’da katıldığı DS Avrupa Şampiyonası'nda "Dünya Rekoru" kırarak büyük bir başarı elde etti.

25.09.2019 | Doğa Koleji

OKULDA BAŞARIYA GÖTÜREN DERS ÇALIŞMA ALIŞKANLIKLARI NELERDİR?

Okulda öğrenilenlerin pekiştirilmesi, öğrenme sürecinin evde de devam etmesi için önem taşıyor. Doğa Koleji Okul Öncesi ve İlkokul Rehberlik Bölüm Başkanı, Uzman Klinik Psikolog Büşra Aparan Akın, başarıyı etkileyen faktörleri ve ailelere düşen görevleri anlattı.

25.09.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ SENEYE ANLAMLI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE BAŞLADI!

t-MBA liderlik akademisine aday olan Kurtköy Kampüsü lise öğrencileri ilköğretim haftası kapsamında iletişime geçtikleri devlet okulunu ziyaret ederek küçük kardeşlerine oyuncak hediye etti.

23.09.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “liderlik akademisi” yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen yoğun mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

20.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, PROJELERİYLE TEKNOFEST İSTANBUL’DA

Doğa Koleji Halkalı-2 Kampüsü 11. sınıf öğrencileri Ata Şahiner, Işıl Küp, Ege Gökdemir ve Yusuf Ozan Şanlı; projeleriyle Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İSTANBUL’a davet aldı.