23.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ CODEMATH PROJESİYLE KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Bu yıl ilki düzenlenen, eğitim ve bilişim sektörünün yerli ve yabancı markalarını bir araya getiren Kocaeli Bilişim Fuarı'nda yerini alan Doğa Koleji, CodeMath eğitim projesini Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık'a tanıttı.

22.11.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZ FEYZA ÜSTÜNTAŞ 2017 AVRUPA KARATE ŞAMPİYONASI'NDA KUPAYI ÜLKEMİZE GETİRDİ

Doğa Koleji öğrencileri sporun her dalında uluslararası arenada yüzümüzü güldürüyor.

17.11.2017 | Doğa Okulları

EMEKTAR TİYATROCU ZİHNİ GÖKTAY, İZMİR MAVİŞEHİR KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİ MECLİSİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA öğrencileri her sektörden başarılı isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Zihni Göktay Mavişehir kampüsünde öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

20.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BU YIL DA AKIL OYUNLARINDA İDDİALI!

Doğa Koleji 9. sınıf öğrencileri için düzenlenen ve gelenekselleşen "Akıl Oyunları" yarışmasının ilk etabına bu yıl lise öğrencilerinin tümü başvurdu.

21.11.2017 | Doğa Okulları

16. d'MUN KONFERANSI ANTALYA'DA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye'nin en büyük eğitim organizasyonlarından Doğa Koleji d’MUN Konferansı, 680 delegenin katılımı ile yine başarıyla tamamlandı.

22.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, 30 KASIM'DA MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ'NDE!

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ndeki "Eğitim - Öğrenim Süreçlerinde Dijitalleşme" panelinde sektörün saygın markaları ve isimleri ile bir araya gelecek.

15.11.2017 | Doğa Okulları

MİLLİ VOLEYBOLCUMUZ EBRAR KARAKURT, BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YILIN SPORCULARI YARIŞMASINDA OYLARINIZI BEKLİYOR

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu'nun bu yıl 7.sini düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri 2017'de öğrencimiz Ebrar Karakurt oylarınızı bekliyor.

15.11.2017 | Doğa Okulları

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda 2. sınıf öğrencilerimiz mücadele ederek Atamızı andı!

16.11.2017 | Doğa Okulları

İZMİR GENELİNDE DÜZENLENEN DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

11-12 Kasım tarihlerinde İzmir Mavişehir 2 kampüsünde düzenlenen Doğa Koleji Satranç Turnuvası'nda centilmenlik ve dostluk rüzgarları esti.

17.11.2017 | Doğa Okulları

KARACA GİYİM GENEL MÜDÜRÜ, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ İÇİN ATAŞEHİR KAMPÜSÜNDE

t-MBA kapsamında uygulanan Girişimcilik Seminerlerinin Ataşehir kampüsündeki konuğu Karaca Giyim Genel Müdürü Cihat Özbekli oldu.