05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımımız Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen öğrencilerimiz, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

02.04.2020 | Doğa Koleji

EVDE SINIF ORTAMI YARATMAYA ÇALIŞAN EBEVEYNLERE İPUÇLARI

Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, bir yandan evde bir sınıf ortamı oluşturmaya çalışan diğer yandan da işlerini evden devam ettiren ebeveynlere önerilerde bulundu.

28.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MART AYI LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Mart ayı örnek sorularını değerlendirdi.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!

19.03.2020 | Doğa Koleji

ÇALIŞKAN ARILARIMIZ İÇİN ONLINE KAYITTAYIZ

Velilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak kayıt yenileme sürecindeki tüm adımları online gerçekleştiriyoruz.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

13.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA” HARİKALARI 153 PROJEYLE TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINA KATILDI

Proje modelli eğitim modeliyle; edindiği bilgiyi projeye, bilimsel araştırma basamaklarını ise uygulamaya dönüştüren “Doğa” harikaları, TÜBİTAK Proje Yarışmasına 12 bölgeden toplam 153 proje ile katıldı.

12.03.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, DOĞA KOLEJİ EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinin eğitim yöneticileriyle buluştu.

11.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI NEVİN ÇOLAK VE YÖNETMEN BURCU ESENÇ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU!

Halkalı 2 kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç’i öğrencilerimiz ile buluşturdu.

10.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE PROF. DR. SURAIYA FAROQHI’ DEN DERS NİTELİĞİNDE ANLAMLI SEMİNER!

Acarkent IB kampüsü liderlik akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 17. yüzyılın kapı kilidini dünyaya açan tarihçi Prof. Dr. Suraiya Faroqhi’yi öğrencilerimiz ile buluşturdu.