23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

21.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.

20.01.2020 | Doğa Koleji

ORDU KAMPÜSÜ YILDIZ SATRANÇ TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU

Satrancın yıldızları Ordu'da parladı!

14.01.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

13.01.2020 | Doğa Koleji

BİNGÖL KAMPÜSÜ ÖĞRENCİMİZDEN KAYAK BAŞARISI

Doğa Koleji öğrencileri sporun her alanında başarısını taçlandırıyor. U16 kategorisinde yarışan öğrencimiz "Türkiye Şampiyonu" oldu.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.

08.01.2020 | Doğa Koleji

GİRESUN'UN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji öğrencileri yeni yılda başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Giresun'un da şampiyonu Doğa Koleji oldu!

08.01.2020 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BİNLERCE ÖĞRENCİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Akıl Oyunları Yarışması 94 kampüsümüzde 6262 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

06.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ OKULA GİRİŞ ve BURSLULUK SINAVI'NA KATIL, %100'E VARAN EĞİTİM BURSUNU KAÇIRMA!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı, 15-16 Şubat'ta!