21.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'DA EĞİTİME YÖN VERENLER, EĞİTİM LİDERLERİ ZİRVESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Eğitime yön veren yöneticilerimiz, yeni eğitim yılı hazırlıkları kapsamında organize edilen Eğitim Liderleri Zirvesi için buluştu.

19.08.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE PLATİN DERGİSİNİN SORULARINI YANITLADI; "EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ HEDEFLİYORUZ"

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Kolejinin ayrıcalıklarını ve gelecek hedeflerini Türkiye'nin saygın ekonomi dergisi Platin'e anlattı.

10.08.2017 | Doğa Okulları

MANİSA DOĞA KOLEJİ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Manisa’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılına dair hedeflerini açıkladı.

09.08.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, MALATYA KAMPÜSÜNDE DOĞA ÖĞRETMEN EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILARAK BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Doğa Öğretmen Eğitimi Programı” dolayısıyla geldiği Malatya’da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi. Genel Müdür Lüle, gazetecilerle yeni döneme ilişkin vizyonu paylaştı.

08.08.2017 | Doğa Okulları

GÜÇLÜ EĞİTİM KADROMUZ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR

Tüm Türkiye genelinde 12 farklı bölgede toplam 5.500 öğretmenimizin katılımıyla gerçekleşen hizmet içi eğitim programı tüm hızıyla devam ediyor. 2017-2018 eğitim dönemine, yeni nesil öğrenme yöntemleri ile hazırlanan öğretmenlerimiz konusunda uzman akademisyenler ile bir araya geliyor.

03.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDEN BURSA’YA İKİ YENİ OKUL

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü’nde basınla bir araya gelen Genel Müdür Ali Rıza Lüle, 2016-2017 eğitim dönemini değerlendirdi. Lüle, yeni dönemin vizyonunu paylaştı.

02.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIR

Doğa Koleji'nin halkla ilişkiler birimi başarılı bir eğitim dönemini daha geride bırakmanın gururuyla bir araya geldi.

26.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

01.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, BENZERSİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİYLE ÇORUM'DA HEDEFLERİNİ BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Çorum Kampüsü’nde basınla bir araya gelen Genel Müdür Ali Rıza Lüle, 2016-17 eğitim dönemini değerlendirdi. Lüle, yeni dönemin vizyonunu paylaştı.

01.08.2017 | Doğa Okulları

CAPITAL500 LİSTESİNDE DOĞA KOLEJİNDEN BÜYÜK SIÇRAMA

Doğa Koleji, Capital500 sıralamasında 129 sıra yükselerek 2016-2017 yılının sıçrama liderlerinin üçüncüsü oldu.