14.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 18. d’MUN KONFERANSI YİNE BAŞARIYLA SON BULDU

2018-2019 akademik yılının ilk d’MUN Konferansı 9-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da başarıyla gerçekleştirildi.

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

01.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Tüm kampüslerimizden 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı geleneksel Doğa Koleji Akıl Oyunları Yarışması için başvuruları başladı.

02.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 3” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE TÜRKİYE'YE ULAŞIYOR!

t-MBA Öğrenci Meclisleri bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir 3” isimli sosyal sorumluluk projesi ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

07.11.2018 | Doğa Koleji

2018-2019 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya gelecek. Seminerler 28 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

12.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda 2. sınıf öğrencilerimiz mücadele ederek Atamızı andı!

20.10.2018 | Doğa Koleji

ISPARTA'DA DÜZENLENEN 29 EKİM CUMHURİYET KUPASINDA DOĞA KOLEJİNDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Isparta'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Müsabakaları Doğa Kolejinin çifte şampiyonluğu ile tamamlandı.

24.10.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜNDE CUMHURİYET KOŞUSU HEYECANI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Doğa Koleji Beykoz Kampüsü'nde gerçekleşecek olan "Cumhuriyet Koşusu"na davetlisiniz!

29.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ EĞİTİMLE 2018 MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.LİĞİ

Doğa Kolejinde Proje Modelli eğitim ile tanışan öğrencilerimiz, ülkemizi ve okulumuzu temsil ettikleri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda Dünya 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

30.10.2018 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI COŞKUSU BU YIL DA TÜM YURTTA YAŞANDI

Geleneksel Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları tüm Doğa kampüslerinde yapıldı.