20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı. Bölge sergisine davet alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisi süresince ve bölge sergisi ödül töreninde başarılar dileriz.

12.02.2019 | Doğa Koleji

2019 YKS BAŞVURULARI BAŞLADI

12. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği 2019 YKS başvuruları 12 Şubat-6 Mart tarihlerinde yapılacaktır.

13.02.2019 | Doğa Koleji

4 TAKIMIMIZLA TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDEYİZ!

2019 Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalleri 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 farklı kampüsümüzden 4 basketbol takımımız yarı finaller sonucunda başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.

14.02.2019 | Doğa Koleji

"DOĞA İÇİN BİR CAN" PROJESİ 4 YAŞINDA

Doğa Koleji Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Orman Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 4.sünü hayata geçiriyorlar.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

28.01.2019 | Doğa Koleji

2019 TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA MUHTEŞEM BAŞARI

3 tane Türkiye Satranç Şampiyonu ve 15 tane milli takım sporcusu çıkaran tek okul Doğa Koleji! 2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda 3 tane Türkiye Şampiyonu ve 15 tane milli takım oyuncusu çıkaran Doğa Koleji, şampiyonaya damgasını vurdu.

31.01.2019 | Doğa Koleji

1. SINIF KAYITLARI BAŞLADI

Dünyayı iyi yetişmiş çocuklar yönetecek. Doğa Kolejinde 1. sınıf kayıtları başladı!

30.01.2019 | Doğa Koleji

CAMBRIDGE IGCSE SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Doğa Akdeniz Kampüsü öğrencilerimizden Nağme Bilgehan, Cambridge IGCSE sınavları kimya dalında en yüksek notu alarak Kıbrıs birincisi oldu.

31.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SALON OKÇULUK DÜNYA KUPASI’NDA FARK YARATTI

Fransa’da düzenlenen Salon Okçuluk Dünya Kupası’nda Doğa Koleji öğrencisi Rüya Selan, Yıldız Bayanlar kategorisinde Dünya Üçüncüsü, 2006 Doğumlu Sporcular kategorisinde ise Dünya Birincisi oldu.