24.04.2017 | Doğa Okulları

FIZY 20. LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI'NDA DOĞA KOLEJİNE 2 ÖDÜL BİRDEN!

Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması finallerinde, Yakacık ve Kurtköy Kampüsleri öğrencilerinden oluşan gruba iki farklı kategoride iki farklı ödül geldi.

21.04.2017 | Doğa Okulları

TEOG ÖNCESİNDE ÖNERİLER; SINAV KAYGISI ve ANNE-BABA TUTUMLARI

Ortaokul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Merve Kuruhasanoğlu, TEOG öncesinde hem öğrencileri hem de ebeveynleri uyarıyor!

18.04.2017 | Doğa Okulları

WINDOWS ELÇİLERİNİ ARIYOR YARIŞMASINDA BT PERSONELİMİZE İKİ ÖDÜL BİRDEN

Microsoft'un yurt genelinde düzenlediği Windows Elçilerini Arıyor Yarışması'nda "En Başarılı Etkinlik Sahibi" ödülleri Doğa Kolejine geldi.

15.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA LÜLE OLDU

Ülkemizin en büyük özel eğitim kurumu olan Doğa Koleji, bu sorumluluk bilinciyle bugüne kadar olduğundan daha da hızlı şekilde başarıdan başarıya koşma arzusundadır.

14.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ SANCAKTEPE KAMPÜSÜ, MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI SAYIN YUSUF BÜYÜK’Ü AĞIRLADI

MEB Müsteşar Yardımcısı Sayın Yusuf Büyük ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Aydoğdu, Doğa Koleji Sancaktepe Kampüsü'nü ziyaret ederek kampüs yöneticilerimizle bir araya geldi.

14.04.2017 | Doğa Okulları

t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI YİNE ÇEKİŞMELİ BİR FİNALLE TAMAMLANDI

Doğa Liselerinde gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışmasının kazananları, bu yıl da öğrencilerin jüriye sunduğu projelerle belirlendi.

13.04.2017 | Doğa Okulları

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ BASKETBOL TAKIMLARIMIZI AĞIRLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'na katılacak olan Doğa Koleji genç kız ve erkek takımlarını ağırladı.

13.04.2017 | Doğa Okulları

LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN CONTINENTAL MATHEMATICS LEAGUE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Ankara Batıkent Kampüsü öğrencilerimizden uluslararası matematik sınavı Continental Mathematics League'de büyük başarı!

12.04.2017 | Doğa Okulları

VELİ İLETİŞİM MERKEZİMİZİ KEŞFETTİNİZ Mİ?

Çocuğunuz başarıya ulaşırken siz de bize ulaşabilirsiniz! Bütün iletişim araçlarından ulaşabileceğiniz Veli İletişim Merkezimizi keşfettiniz mi?

11.04.2017 | Doğa Okulları

"ÇOCUĞUMU İLKOKULA HAZIRLIYORUM" KONULU VELİ SEMİNERİ KOCAELİ YAHYAKAPTAN KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞTİ

Çocuğumu İlkokula Hazırlıyorum & Yeni Müfredatla Neler Değişiyor? konulu veli semineri Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe ve Doç. Dr. Muhammet Baştuğ'un katılımıyla Doğa Koleji Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü'nde gerçekleşti.