06.03.2020 | Doğa Koleji

EYÜP KAMPÜSÜ GENÇ B BAYAN BASKETBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Doğa Koleji Eyüp Kampüsü'nün genç kızları basketbolda fırtına gibi esiyor.

26.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

07.02.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU ve İSTANBUL İKİNCİLİĞİ

Doğa Koleji öğrencileri şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Genç Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımlarımız bir şampiyonluk bir ikincilik kupası kazandı.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.

19.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI'NDAN DÜNYA 2.LİĞİ ve DÜNYA 3.LÜĞÜ

Türkiye şampiyonu olarak 2019 Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden genç sporcularımız turnuvayı Dünya 2.liği ve Dünya 3.lüğü ile tamamladı.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

13.02.2019 | Doğa Koleji

4 TAKIMIMIZLA TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDEYİZ!

2019 Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalleri 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 farklı kampüsümüzden 4 basketbol takımımız yarı finaller sonucunda başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.

15.01.2019 | Doğa Koleji

BURSA’DA BASKETBOLUN DEĞİŞMEZ ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ ÖZLÜCE KAMPÜSÜ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek B Basketbol takımı Bursa şampiyonluğunu ilan etti.

14.12.2018 | Doğa Koleji

BASKETBOL TAKIMLARIMIZDAN 1 GÜNDE 5 ŞAMPİYONLUK, 5 KUPA

Okul Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Liseler Arası Basketbol müsabakalarının il turnuvaları sona ererken Doğa Koleji öğrencileri 1 günde 5 kupa ile tarihi bir gün yaşadı.

08.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI KUPAYA DOYMUYOR!

Bahçelievler kampüsü genç B erkek basketbol takımımız çekişmeli final maçında kupayı alan taraf oldu.