14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!

01.06.2019 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR 1 KAMPÜSÜ BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU

Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü, Özyeğin Üniversitesi ÖZÜ CUP 2019 Basketbol Turnuvası'nda İstanbul’un en iyi 20 özel okulu ve devlet okullarının katılımıyla gerçekleşen turnuvada finale yükselmesinin ardından, final maçında da başarı göstererek şampiyon oldu.

23.05.2019 | Doğa Koleji

İZMİR TORBALI KAMPÜSÜ YENİ DÖNEMDE EĞİTİME HAZIR!

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İzmir’deki 11. kampüsünü Torbalı’da açarak eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

10.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

19.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI'NDAN DÜNYA 2.LİĞİ ve DÜNYA 3.LÜĞÜ

Türkiye şampiyonu olarak 2019 Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden genç sporcularımız turnuvayı Dünya 2.liği ve Dünya 3.lüğü ile tamamladı.

30.03.2019 | Doğa Koleji

PANATHINAIKOS VE DOĞA KOLEJİ LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ SAĞLANDI!

Yunanistan'ın efsane basketbol kulübü Panathinaikos ve Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü iş birliği ile Panathinaikos Basketbol Okulu Lüleburgaz'da açılıyor.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

13.02.2019 | Doğa Koleji

4 TAKIMIMIZLA TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDEYİZ!

2019 Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalleri 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 farklı kampüsümüzden 4 basketbol takımımız yarı finaller sonucunda başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.