04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

13.02.2019 | Doğa Koleji

4 TAKIMIMIZLA TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDEYİZ!

2019 Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalleri 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 farklı kampüsümüzden 4 basketbol takımımız yarı finaller sonucunda başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.

14.12.2018 | Doğa Koleji

BASKETBOL TAKIMLARIMIZDAN 1 GÜNDE 5 ŞAMPİYONLUK, 5 KUPA

Okul Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Liseler Arası Basketbol müsabakalarının il turnuvaları sona ererken Doğa Koleji öğrencileri 1 günde 5 kupa ile tarihi bir gün yaşadı.

28.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 5 İL ŞAMPİYONLUĞU DAHA

Doğa Kolejinin genç sporcuları Türkiye Şampiyonası elemelerinde fırtına gibi esiyor.

15.01.2019 | Doğa Koleji

BURSA’DA BASKETBOLUN DEĞİŞMEZ ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ ÖZLÜCE KAMPÜSÜ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek B Basketbol takımı Bursa şampiyonluğunu ilan etti.

17.01.2019 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ GELİYOR! DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN VELİLERE KARNE VE TATİL ÖNERİLERİ

Ara tatili en verimli şekilde geçirmek için tavsiyelerde bulunan Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman: ‘Tatilde planlanan aktiviteler, kalem kağıt içeren etkinliklerden çok; etkin öğrenmeyi sağlayacak, çocuğun aktif olduğu motivasyon artırıcı etkinlikler olmalıdır’ dedi.

01.06.2018 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE VOLEYBOL TAKIMIMIZI KAMPÜSÜNDE ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'daki 2018 Dünya Şampiyonası'na katılacak olan genç bayan voleybol takımımızla Acıbadem kampüsünde bir araya gelerek zorlu turnuvada başarılar diledi.

08.06.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU VOLEYBOL TAKIMIMIZ, 2018 DÜNYA KUPASI'NDA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINA ÇIKIYOR

Genç bayan voleybol takımımız, Türkiye finalinde kupaya uzanan taraf oldu ve bir kez daha Dünya şampiyonası biletini kazandı. Ay yıldızlı takımımız, şampiyonada Lüksemburg, Bulgaristan, Belçika, Polonya ve ev sahibi Çek Cumhuriyeti'ni yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçında Sırbistan'a yenilen genç bayan voleybol takımımız, 9 Haziran'da üçüncülük maçına çıkıyor.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

2018 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

20.10.2018 | Doğa Koleji

ISPARTA'DA DÜZENLENEN 29 EKİM CUMHURİYET KUPASINDA DOĞA KOLEJİNDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Isparta'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Müsabakaları Doğa Kolejinin çifte şampiyonluğu ile tamamlandı.