11.05.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI 5. ULUSAL MODEL ROKET YARIŞMASI DÜZENLENDİ!

Geleceğin uzay mühendisleri, Doğa Okulları’nın bu yıl 5.'sini düzenlediği yarışmada yaklaşık 230 roket ateşledi!

08.01.2016 | Doğa Koleji

BAYRAMPAŞA KAMPÜSÜ ORTAOKULU, BASKETBOLDA İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU!

Ortaokulda İstanbul'un şampiyonu bu yıl da değişmedi. Bayrampaşa Doğa ortaokul basketbol takımı kupayı kaldırdı!

08.04.2015 | Doğa Koleji

DOĞA 1 MODEL UÇAKLARIMIZ HAVALANDI

Doğa Okulu öğrencileri özel eğitim modeli olan DOĞA 1 isimli Model Uçaklarını uçurmak için bir araya geldi. Mekanik ve Elektroniği buluşturan öğrencilerimiz kendi yaptıkları uçaklarını FUNFLY yarışmasında havalandırdı.

30.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

Doğa Okulu Türkçe Bölümü’nün Türkçe dersi kapsamında 4 yıldır gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler, röportaj için ortaokul öğrencilerimizle buluşuyor.

25.11.2014 | Doğa Koleji

8. d’MUN KONFERANSI'NI GERÇEKLEŞTİRDİK!

21-23 KASIM 2014 tarihinde 350 katılımcı ile Kapadokya’da gerçekleştirdiğimiz 8. d’MUN Konferansı'nı başarıyla tamamladık.

12.09.2013 | Doğa Koleji

BASKETBOL ERKEKLERDE İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

İstanbul Ortaokullar Basketbol Şampiyonası final maçında Özel Çamlıca Bilfen Ortaokulu'nu 73-32 yenen Bayrampaşa Doğa Ortaokulu şampiyon oldu.