26.12.2017 | Doğa Okulları

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

23.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ CODEMATH PROJESİYLE KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Bu yıl ilki düzenlenen, eğitim ve bilişim sektörünün yerli ve yabancı markalarını bir araya getiren Kocaeli Bilişim Fuarı'nda yerini alan Doğa Koleji, CodeMath eğitim projesini Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık'a tanıttı.

14.11.2017 | Doğa Okulları

SCOTTIE GO! ÇOCUKLAR İÇİN TEMEL KODLAMA EĞİTİMİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ!

Erasmus+ programı tarafından başlatılan ve Doğa Koleji AB Koordinatörlüğü ortaklığıyla yürütülecek olan "Scottie Go!" adlı AB projesinin ilk eğitimi Ataşehir kampüsünde gerçekleşti.

19.10.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, EĞİTİMİN KALBİNİ İSTANBUL'A TAŞIYAN ULUSLARARASI GESS EĞİTİM FUARINDA YERİNİ ALDI

Dünyanın sayılı eğitim organizasyonlarından GESS Fuar ve Konferansları serisi, Dubai, Meksika ve Endonezya’nın ardından ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. Doğa Koleji eğitimin en güçlü global markalarıyla beraber fuardaki yerini alarak “CodeMath” eğitim modelini dünyaya tanıttı.

01.08.2017 | Doğa Okulları

KODLAMA ve ROBOTİK DERSLERİYLE YENİ YENİ İCATLAR DOĞA KOLEJİNDE

Doğa Kolejinde kodlama ve robotik dersleriyle öğrencilerimizi dijital becerilerle donatarak yetiştiriyor, onları geleceğin dünyasına bugünden hazırlıyoruz.

26.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

10.05.2017 | Doğa Okulları

HER ALANDA BAŞARI, HER ALANDA ŞAMPİYONLUK! SATRANÇ TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Kampüsü satranç takımımız yıldızlar kategorisinde "Türkiye Şampiyonu" oldu. Mersin kampüsü takımı ise Türkiye 2.si olarak zirveden kopmadı.

06.05.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ t-MBA ZİRVESİ 10. YILINDA!

Doğa Koleji 10. t-MBA Zirvesi 5 Mayıs'ta gerçekleşti. Zirvede yine önemli isimler ağırlandı, öğrenciler iş dünyasının duayenleriyle bir araya geldi.

18.04.2017 | Doğa Okulları

WINDOWS ELÇİLERİNİ ARIYOR YARIŞMASINDA BT PERSONELİMİZE İKİ ÖDÜL BİRDEN

Microsoft'un yurt genelinde düzenlediği Windows Elçilerini Arıyor Yarışması'nda "En Başarılı Etkinlik Sahibi" ödülleri Doğa Kolejine geldi.

14.04.2017 | Doğa Okulları

EN İTİBARLI OKUL MARKASI YİNE “DOĞA KOLEJİ”

Türkiye'nin en itibarlı markaları belirlendi. Doğa Koleji özel okul kategorisinde bu yıl da zirvedeki yerini korudu.