07.03.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİM ve BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRÜMÜZ HAKAN İNANIR, IDC's BULUT ve VERİ MERKEZİ KONFERANSINDA!

Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, 13 Mart'ta gerçekleşecek olan Bulut ve Veri Merkezi Konferansı'nda konuşmacı olarak yer alarak eğitim ve bilişim sektörlerini değerlendirecek.

23.02.2018 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

20.02.2018 | Doğa Koleji

MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜMÜZDE MAKEY MAKEY COŞKUSU

Mavişehir 3 kampüsünde aileler kodlama ve robotik etkinlikleri ile dolu dolu bir gün geçirdiler.

26.12.2017 | Doğa Koleji

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

23.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ CODEMATH PROJESİYLE KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Bu yıl ilki düzenlenen, eğitim ve bilişim sektörünün yerli ve yabancı markalarını bir araya getiren Kocaeli Bilişim Fuarı'nda yerini alan Doğa Koleji, CodeMath eğitim projesini Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık'a tanıttı.

14.11.2017 | Doğa Koleji

SCOTTIE GO! ÇOCUKLAR İÇİN TEMEL KODLAMA EĞİTİMİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ!

Erasmus+ programı tarafından başlatılan ve Doğa Koleji AB Koordinatörlüğü ortaklığıyla yürütülecek olan "Scottie Go!" adlı AB projesinin ilk eğitimi Ataşehir kampüsünde gerçekleşti.

19.10.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, EĞİTİMİN KALBİNİ İSTANBUL'A TAŞIYAN ULUSLARARASI GESS EĞİTİM FUARINDA YERİNİ ALDI

Dünyanın sayılı eğitim organizasyonlarından GESS Fuar ve Konferansları serisi, Dubai, Meksika ve Endonezya’nın ardından ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. Doğa Koleji eğitimin en güçlü global markalarıyla beraber fuardaki yerini alarak “CodeMath” eğitim modelini dünyaya tanıttı.

01.08.2017 | Doğa Koleji

KODLAMA ve ROBOTİK DERSLERİYLE YENİ YENİ İCATLAR DOĞA KOLEJİNDE

Doğa Kolejinde kodlama ve robotik dersleriyle öğrencilerimizi dijital becerilerle donatarak yetiştiriyor, onları geleceğin dünyasına bugünden hazırlıyoruz.

26.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

10.05.2017 | Doğa Koleji

HER ALANDA BAŞARI, HER ALANDA ŞAMPİYONLUK! SATRANÇ TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Kampüsü satranç takımımız yıldızlar kategorisinde "Türkiye Şampiyonu" oldu. Mersin kampüsü takımı ise Türkiye 2.si olarak zirveden kopmadı.