08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.

11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

06.06.2018 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ ve YAZ TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ? DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN ÖNERİLER

Öğrencilerimiz bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uzun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bırakıyor. Emeklerinin karşılığını alacakları karneleriyle birlikte heyecanla evlerine gelecekler. Peki; bu özel günde çocuklarımıza nasıl davranmalı, yaz tatillerini en verimli şekilde nasıl planlamalıyız?

07.03.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİM ve BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRÜMÜZ HAKAN İNANIR, IDC's BULUT ve VERİ MERKEZİ KONFERANSINDA!

Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, 13 Mart'ta gerçekleşecek olan Bulut ve Veri Merkezi Konferansı'nda konuşmacı olarak yer alarak eğitim ve bilişim sektörlerini değerlendirecek.

01.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Rehberlik bölümünün öğrenci meclisleri ile organize ettiği "Doğa Kariyer Günleri" 26 Nisan Perşembe günü İskenderun, Hatay ve Gaziantep kampüslerimizin de katılımıyla Adana kampüsünde gerçekleştirildi.

24.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

23.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ CODEMATH PROJESİYLE KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Bu yıl ilki düzenlenen, eğitim ve bilişim sektörünün yerli ve yabancı markalarını bir araya getiren Kocaeli Bilişim Fuarı'nda yerini alan Doğa Koleji, CodeMath eğitim projesini Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık'a tanıttı.

26.12.2017 | Doğa Koleji

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

20.02.2018 | Doğa Koleji

MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜMÜZDE MAKEY MAKEY COŞKUSU

Mavişehir 3 kampüsünde aileler kodlama ve robotik etkinlikleri ile dolu dolu bir gün geçirdiler.

23.02.2018 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.