10.09.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

Geleneksel örgün eğitimin başarısı Doğa’m Evimde online eğitim programıyla, her yerde ve her koşulda kesintisiz olarak tüm hızıyla devam ediyor.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

13.05.2020 | Doğa Koleji

ÇOCUKLAR BUGÜN DIŞARIDA! ÇOCUKLAR ve EBEVEYNLER İÇİN BUGÜNE ÖZEL NOTLAR

13 Mayıs Çarşamba günü 0-14 yaş arasındaki çocuklar 11.00-15.00 saatleri arasında gerekli kurallara uymak şartıyla sokağa çıkabilecekler. Pandemi tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan, bir aydan uzun süredir evlerinde bulunan çocukların evden dışarıya çıkabileceği bugünde bizleri neler bekliyor?

19.03.2020 | Doğa Koleji

ÇALIŞKAN ARILARIMIZ İÇİN ONLINE KAYITTAYIZ

Velilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak kayıt yenileme sürecindeki tüm adımları online gerçekleştiriyoruz.

16.03.2020 | Doğa Koleji

ARA TATİL ve COVID-19 SALGINI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin sağlığını korumak amacıyla ülke genelindeki tüm okulları 16 Mart Pazartesi'den itibaren 30 Mart Pazartesi'ye kadar 2 hafta süreyle tatil etti. Peki, bu süreçte öğrencilerimiz ve velilerimiz neler yapmalı?

09.03.2020 | Doğa Koleji

SPAGHETTI BRIDGE PROJESİYLE HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Doğa Koleji Fizik Bölümü olarak öğrencilerimizi kalıplaşmış kitap bilgilerinin dışına çıkarak derslerde öğrendiklerimizi yaratıcılığımızla birleştirerek hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyoruz.

19.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİSİ 4. KEZ TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONU!

Doğa Koleji Florya Kampüsü 4. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Minik Erkekler Dao Shu kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

13.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, ESKİŞEHİR SATRANÇ ŞAMPİYONU OLDU

Doğa Koleji Eskişehir Kampüsü Satranç Takımı, 2019-2020 Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda Küçükler Kız İl Birinciliği alarak Eskişehir Şampiyonu oldu.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

21.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.