08.11.2016 | Doğa Okulları

ANTALYA KAMPÜSLERİNDEN 29 EKİM CUMHURİYET KUPASINDA REKOR BAŞARI!

Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenlenen Antalya Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nda Antalya Bilim, Konyaaltı ve Lara Kampüsü öğrencilerimiz yüzme başarılarıyla göz doldurdu.

04.11.2016 | Doğa Okulları

İSTANBUL 29 EKİM SATRANÇ TURNUVASI'NDA CUMHURİYET KUPASI DOĞA’NIN!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle İstanbul Satranç İl Temsilciliğinin düzenlediği Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Kuzey Bayındır ilçe şampiyonu oldu.

03.11.2016 | Doğa Okulları

‘CUMHURİYET KUPASI’ SATRANÇ TURNUVALARINDA BAYRAM COŞKUSU YAŞANDI!

Türkiye'nin dört bir yanındaki kampüslerimizde düzenlenen satranç turnuvalarında Doğa Okulları öğrencileri bayram coşkusunu ve Cumhuriyet ruhunu yaşattılar!

16.11.2015 | Doğa Okulları

MİNİKLER JUDODA CUMHURİYET COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Kupası İstanbul Şampiyonası’nda Doğa Okulları Minikler Judo Takımı büyük bir başarıya imza attı.

01.11.2015 | Doğa Okulları

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAPILDI!

" Cumhuriyet Kupası ", 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapılan satranç turnuvasında yeni sahipleriyle buluştu!

10.11.2014 | Doğa Okulları

SATRANÇ CUMHURİYET KUPASI TÜM YURTTA AYNI ANDA KALDIRILDI!

Geleneksel "29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası" bu yılki sahiplerini buldu!

05.11.2014 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET BAYRAMI İSTANBUL JUDO ŞAMPİYONASI'NDA FIRTINA GİBİ ESTİ!

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yıllık faliyet programında yer alan Cumhuriyet Kupası İstanbul Judo Şampiyonası'nda Doğa Okulu Spor Kulübü adına yarışan sporcu öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attılar.