28.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİNDEN 2020 YKS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

05.05.2020 | Doğa Koleji

YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN TAVSİYELER

Doğa Koleji Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman, YKS tarihlerinin yeniden belirlenmesinin ardından öğrenci ve velilere önerilerde bulundu. İzgiman, öğrencilerin çalışmalarına devam etmeleri ve motivasyonlarını kaybetmemelerinin önemli olduğunu vurguladı.

01.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞEN 2 CANLI YAYINLA VELİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşen yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında velilerimize önerilerde bulundu ve soruları yanıtladı.

27.04.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞECEK 2 CANLI YAYINLA BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşecek yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında izleyicilere yol gösterecek ve velilerden gelen soruları yanıtlayacak.

31.05.2019 | Doğa Koleji

LİSEYE GEÇİŞ SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Tüm 8. sınıf veli ve öğrencilerinin heyecanla beklediği Liseye Geçiş Sınavı (LGS) bu yıl 1 Haziran 2019 Cumartesi günü iki oturum şeklinde yapılıyor. Doğa Koleji Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman ve Ortaokul Koordinatörü Elvin Öven Güçbilmez, sınav öncesi önemli tavsiyelerde bulundu.

17.01.2019 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ GELİYOR! DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN VELİLERE KARNE VE TATİL ÖNERİLERİ

Ara tatili en verimli şekilde geçirmek için tavsiyelerde bulunan Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman: ‘Tatilde planlanan aktiviteler, kalem kağıt içeren etkinliklerden çok; etkin öğrenmeyi sağlayacak, çocuğun aktif olduğu motivasyon artırıcı etkinlikler olmalıdır’ dedi.

01.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN YKS (AYT ve TYT) DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün 13.15’te tamamlandı. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

06.09.2017 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMAKTAN ÇIKIYOR

Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okula yeni başlayacak çocukların kaygılarını nasıl atlatacağını ve ailelerin neler yapması gerektiğini açıkladı.