26.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA 2. DÖNEM BAŞLADI

Öğrencilerin yaz tatillerinde akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteren Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci dönemi coşkuyla başladı.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

04.08.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İKİNCİ DÖNEMİ EĞLENCELİ BİR VEDA ORGANİZASYONUYLA SONA ERDİ

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulunun ikinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.