23.05.2018 | Doğa Koleji

d’MUN ALL-STAR KONFERANSI, 19 MAYIS COŞKUSUYLA BOLU ABANT'TA GERÇEKLEŞTİ

d’MUN Konferanslarında ödül alan delegelerin katıldığı ve ilk kez düzenlenen d’MUN ALL-STAR Konferansı, 18-19-20 Mayıs tarihlerinde Bolu Abant’ta gerçekleşti.

28.04.2018 | Doğa Koleji

d'TEENS TALK İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASI 12-13 MAYIS'TA ACIBADEM KAMPÜSÜNDE

Doğa Koleji Lise İngilizce Bölümü tarafından 2 yıldır düzenlenen d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası 12-13 Mayıs tarihlerinde Acıbadem kampüsünde Doğa liselerinden 46 takımın katılımı ile gerçekleşiyor.

15.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 22 Mart’ta 11.si düzenlenecek olan t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, büyük finale hazır!

29.03.2016 | Doğa Koleji

İNGİLİZCE AKADEMİK SINAVLARDA BÜYÜK BAŞARI!

Doğa Okulları İngilizce eğitiminin temelini 5 dil yetisinin eş zamanlı gelişimi oluşturur. Bu gelişim başarıyı da beraberinde getirir.

11.12.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI LİSELER ARASI BASKETBOL TURNUVASI SONUÇLANDI!

Her yıl yüzlerce etkinliğe imza atan Doğa Okulları’nın bünyesinde geleneksel hale getirdiği Doğa Liseleri arası Basketbol Turnuvası bu yıl da çok çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

27.10.2015 | Doğa Koleji

KARİYER GÜNLERİ İÇİN TÜRKİYE'NİN SAYGIN ÜNİVERSİTELERİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR

YGS ve LYS çalışmalarıyla öğrencilerine üniversiteye hazırlıkta akademik destek veren Doğa Okulları, rehberlik çalışmalarıyla da öğrencilerine kariyer hedefleri oluşturmalarına, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına yardımcı olacak projeler geliştiriyor.

05.11.2014 | Doğa Koleji

3. d’MUN JUNIOR KONFERANSI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR!

Ortaokul İngilizce Bölümünün en diplomatik programı olan d’MUN Junior Konferansı'mızın 3.'sü, 19-20-21 Aralık 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

24.04.2014 | Doğa Koleji

2. d’MUN JUNIOR KONFERANSI İZMİR’DE YAPILDI

Bu yıl ikincisi düzenlenen d’MUN Junior, Türkiye genelindeki Doğa okullarından gelen 128 ortaokul öğrencisinin katılımı ile İzmir'de gerçekleştirildi.