26.01.2019 | Doğa Koleji

BU SEFER LABORATUVARIMIZ MUTFAK; TURŞU ŞENLİĞİNE HOŞ GELDİNİZ!

Doğa Kolejinin laboratuvarı bu kez mutfak oldu. Doğa bilinci gelişmiş ve çevreye duyarlı nesiller yetiştiren Doğa Kolejinin ekoloji mutfaklarında anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri turşunun kimyasını keşfetti.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TARIM SEKTÖRÜNÜN YENİ GÖZDESİ: TOPRAKSIZ TARIM

Doğa Koleji 4. sınıf öğrencileri Ekoloji dersi kapsamında "Hidroponik Tarım Uygulaması" yaparak alternatif tarım yöntemlerine giriş yaptı.

27.11.2018 | Doğa Koleji

MAYALARIN DÜNYASINA YOLCULUK; EKMEK ŞENLİĞİ

Doğa Koleji Ekoloji Şenlikleri devam ediyor. Bu hafta Doğa Koleji öğrencileri ekoloji dersinde insanoğlunun bilinen en eski ve en önemli gıda maddesi olan ekmek şenliğini gerçekleştirdi.

21.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ "AYVA REÇELİ ŞENLİĞİ" İLE ÜRETMENİN KEYFİNE VARDI

Doğa Koleji ekoloji şenlikleri devam ediyor. Bu hafta Doğa Koleji öğrencileri ekoloji dersinde mis kokulu ayva reçeli ile tanıştı.

19.11.2018 | Doğa Koleji

EKOLOJİ DERSİNDE BİR YAŞAM ALANI; TERARYUM

Doğa Koleji 3. Sınıf öğrencileri 12 – 16 Kasım tarihleri arasında ekoloji dersinde “Bir Yaşam Alanı: Teraryum” projesi ile “Toprak Katmanları ve Ekosistemler” konularını teraryum yaparak gerçekleştirdi.

06.06.2017 | Doğa Koleji

ANTALYA BİLİM KAMPÜSÜ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ “Bilim, Kültür ve Tarih Buluşması” İÇİN ALANYA'DA!

Antalya Bilim Kampüsü veli ve öğrencilerimiz uzman isimlerle Alanya'da ekolojik kazanımları değerlendirdi.

13.05.2015 | Doğa Koleji

ANNELERİMİZE SEVGİ DOLU “ÇİLEK REÇELİ” HEDİYESİ…

Doğa Okulu Öğrencileri, 10 Mayıs 2015 Anneler Günü kapsamında “Çilek Reçeli Şenliği” düzenleyerek, annelerine kendi elleri ile çilek reçellerini hazırladı.