18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

11.05.2018 | Doğa Koleji

BODRUM'DA BAŞARI RÜZGARI DOĞA’DAN ESECEK

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.

29.05.2018 | Doğa Koleji

ROBOTİK TAKIMIMIZ ROBOFURIES -2, WRO TURNUVASI'DA KAZANDIĞI DERECE İLE ÇİN YOLCUSU!

26 Mayıs tarihinde Fuarİzmir'de gerçekleştirilen ve Doğa Kolejinin 9 takım ile katılım gösterdiği WRO Turnuvası’ndan dünya finallerine giden Çin biletleri ile ayrıldık!