12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İzmir Buca kampüsü yükseliyor! İnşaatı devam eden Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor.

12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

29.05.2018 | Doğa Koleji

ROBOTİK TAKIMIMIZ ROBOFURIES -2, WRO TURNUVASI'DA KAZANDIĞI DERECE İLE ÇİN YOLCUSU!

26 Mayıs tarihinde Fuarİzmir'de gerçekleştirilen ve Doğa Kolejinin 9 takım ile katılım gösterdiği WRO Turnuvası’ndan dünya finallerine giden Çin biletleri ile ayrıldık!

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.

11.05.2018 | Doğa Koleji

BODRUM'DA BAŞARI RÜZGARI DOĞA’DAN ESECEK

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

26.02.2018 | Doğa Koleji

ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA DOĞA KOLEJİNE YOĞUN İLGİ!

Türkiye'nin dört bir yanında 120'den fazla kampüste başarıyla uygulanan Doğa Koleji eğitim modelleri ve ayrıcalıkları için Özel Okul Tercih Fuarı ve Eğitim Zirvesi'nde ziyaretçilerle buluştu.

22.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 24-25 ŞUBAT TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA SİZİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji, eğitim ayrıcalıkları ve kayıt avantajlarıyla Özel Okul Tercih Fuarı’ndaki yerini alıyor.

24.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA ZİYARET

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

17.10.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İZMİR'DE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Doğa Kolejinin İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açacağının müjdesini verdi.