12.12.2016 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN İLKİNİ TAMAMLADILAR

Geleceğin liderleri ortaokul sıralarında girişimciliği ve liderliği öğreniyor!

25.12.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ, BAŞBAKANIMIZIN AÇILIŞINI YAPTIĞI “KOSGEB GİRİŞİMCİLİK ÖDÜL TÖRENİ” NDE!

KOSGEB’in gelenekselleşen KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni’nin bu yıl 4.’sü, Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

02.12.2014 | Doğa Koleji

LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI BİLGİLİ GİRİŞİMCİLER’DE DOĞA OKULLARI FARKI!

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası Bilgili Girişimciler Yarışması'nda Türkiye çapında toplamda 79 proje içinden Acıbadem Doğa Okulu finale kaldı.

18.11.2014 | Doğa Koleji

HÜRRİYET GAZETESİ VE DOĞAN AJANS GENEL KOORDİNATÖRÜ FİKRET ERCAN DOĞA ÖĞRENCİLERİYLE SEMİNERDE BULUŞTU

t-MBA'in kazanımlarından biri olan girişimcilik eğitimi kapsamında Ataşehir Öğrenci Meclisi, Hürriyet Gazetesi ve Doğan Ajans Genel Koordinatörü Fikret Ercan'ı ağırladı.