04.05.2020 | Doğa Koleji

BİLİŞİM VE TEKNOLOJİYE DAİR HER ŞEY BU YAYINDA

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz Hakan İnanır, Bilişim Haftası'na özel bir yayında sektörün önemli isimleriyle bir araya geliyor.

25.04.2020 | Doğa Koleji

SAĞLIK SEFERBERLİĞİNE DESTEK SÜRÜYOR

İTÜ ETA Vakfı bünyesinde yer alan Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’in dijital üretim merkezi İTÜ Magnet FAB | TRİDİ iş birliği ile yeni tip koronavirüs salgınına karşı sağlık malzemeleri üretimini sürdürüyor.

04.04.2020 | Doğa Koleji

CIO’MUZ, UZAKTAN EĞİTİM VE ÇALIŞMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz (CIO) Hakan İnanır, Türkiye’nin önde gelen IT yöneticilerini dijital ortamda bir araya getiren, CXO Medya bünyesinde yayınlanmakta olan CIO Update Dergisi’nin canlı yayınına katıldı.

27.03.2020 | Doğa Koleji

İTÜ İŞ BİRLİĞİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA “SİPER” OLUYORUZ!

Bu sağlık mücadelesinde biz de varız! Doğa Koleji, tüm Türkiye’nin sağlık çalışanları için tek yürek olduğu zorlu COVID-19 sürecinde İTÜ iş birliğiyle 3D siper maske üretimine destek oluyor.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

07.01.2020 | Doğa Koleji

GÖRME ENGELLİLERİN OKUMA YAZMA ÖĞRENMESİNİ KOLAYLAŞTIRAN ANLAMLI PROJE

Doğa Koleji Keçiören Kampüsü ortaokul FLL takımı Data Engineers, görme engelli arkadaşları için sosyal sorumluluk projesi yürüttü.

27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.