07.01.2020 | Doğa Koleji

GÖRME ENGELLİLERİN OKUMA YAZMA ÖĞRENMESİNİ KOLAYLAŞTIRAN ANLAMLI PROJE

Doğa Koleji Keçiören Kampüsü ortaokul FLL takımı Data Engineers, görme engelli arkadaşları için sosyal sorumluluk projesi yürüttü.

27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

18.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE DEVAM EDİYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ikinci ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle devam ediyor.

15.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’in İLK AYAĞI GERÇEKLEŞTİ

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir 3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

06.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 ATAŞEHİR-3 KAMPÜSÜNE BAŞLIYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir-3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle başlıyor.

08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.

07.03.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİM ve BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRÜMÜZ HAKAN İNANIR, IDC's BULUT ve VERİ MERKEZİ KONFERANSINDA!

Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, 13 Mart'ta gerçekleşecek olan Bulut ve Veri Merkezi Konferansı'nda konuşmacı olarak yer alarak eğitim ve bilişim sektörlerini değerlendirecek.