24.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

16.03.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ "ALTERNATİF ÇİMENTO ÜRETİMİ" PROJESİ İLE HARVARD YOLCUSU

Doğa Koleji öğrencileri çimento üretimi için geliştirdiği proje ile başta Harvard olmak üzere dünyanın önde gelen üniversitelerine davet edildi.

10.08.2017 | Doğa Koleji

MANİSA DOĞA KOLEJİ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Manisa’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılına dair hedeflerini açıkladı.

09.08.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, MALATYA KAMPÜSÜNDE DOĞA ÖĞRETMEN EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILARAK BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Doğa Öğretmen Eğitimi Programı” dolayısıyla geldiği Malatya’da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi. Genel Müdür Lüle, gazetecilerle yeni döneme ilişkin vizyonu paylaştı.

01.06.2017 | Doğa Koleji

GENÇ BİLİM İNSANLARIMIZ HARVARD'DAN BAŞARIYLA DÖNDÜLER!

Amerika’da Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen IJAS (International Journal of Science and Arts) Akademik Konferansı’na davet alan öğrencilerimiz, 22-26 Mayıs tarihlerinde bilimsel proje sunumlarını gerçekleştirdiler.

20.03.2017 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN KANSERE ALTERNATİF ÇÖZÜM

Doğa Okulları’nın Mucitleri kolon kanserine getirdikleri alternatif çözüm ile Harvard Üniversitesinden davet aldı.

03.06.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ HARVARD ÜNİVERSİTESİ’NDE KONFERANSA KATILDI!

Doğa Okulları Başakşehir Kampüsü Öğrencileri ABD’nin dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen “Yıllık Multidisipliner Konferansı”na katıldı.

16.03.2016 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRETMENLERİ EVRİM KURAN İLE X-Y-Z KUŞAKLARINI MERCEK ALTINA ALDI!

t-MBA Öğretmenleri aylık zümre toplantısında X-Y-Z Kuşakları ile ilgili Türkiye’nin önde gelen işletmelerine danışmanlık veren Evrim Kuran’la bir araya geldi.

02.03.2015 | Doğa Koleji

UNA USA MIDDLE SCHOOLS MUN CONFERENCE 2015

Doğa öğrencileri, en prestijli MUN Konferanslarından biri olan UNA USA GCI Konferansı'na katılacak.