27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!

08.04.2019 | Doğa Koleji

SPORUN HER DALINDA BAŞARI SÜRÜYOR!

Lise hentbol ve ortaokul voleybol branşlarında öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı. İki ayrı branş ve kategoride Türkiye finallerine kalan takımlarımıza başarılar dileriz.

29.11.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası erkekler finalinde Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenen Çamlıca Kampüsü lise erkek hentbol takımımız İstanbul şampiyonu oldu.

29.05.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ve 3.LÜĞÜ DOĞA KOLEJİNİN!

2017 Türkiye Liseler Arası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!

03.01.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA BİR KEZ DAHA İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU DOĞA!

Hentbolda, İstanbul ve Türkiye şampiyonluklarını yıllardır kimseye bırakmayan Doğa Okullarında başarı geleneği sürüyor.

12.03.2016 | Doğa Koleji

GENÇ KIZ HENTBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 6. OLARAK YURDA DÖNDÜ

Fransa'da Dünya Liseler Hentbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımımız son 8 takım arasına kalarak çeyrek finale kadar yükseldiği turnuvayı Slovakya ve Romanya'ya yenilen takımımız turnuvayı 6. olarak tamamladı.

11.03.2016 | Doğa Koleji

HENTBOL DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA İLK MAÇ!

Dünya Liseler Hentbol şampiyonası yarın Fransa'da başlıyor. Takımımız ilk maçında saat 10.00'da İsveç'le karşılacak! Genç kızlarımıza başarılar diliyoruz!

28.01.2016 | Doğa Koleji

ŞAMPİYONLARIN OKULU DOĞA!

TEOG, YGS-LYS sınavlarında aldığı birinciliklerle akademik başarısını kanıtlamış olan Doğa Okulları, öğrencilerinin bilişim teknolojisi, kültür, sanat, spor gibi farklı alanlarda çok yönlü gelişimini sağlayan eğitim modeliyle de başarılara imza atmaya devam ediyor.

20.01.2016 | Doğa Koleji

TÜRKİYE HENTBOL FİNALİNDE İKİ TAKIMIMIZ KARŞILAŞTI, ŞAMPİYON YİNE DOĞA OLDU!

Türkiye Liseler Hentbol Şampiyonası finalinde iki Doğa takımı kupa için mücadele etti. Kazanan yine Doğa oldu!

02.12.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI’NDAN HENTBOLDA 3 ŞAMPİYONLUK BİRDEN!

Yeni eğitim döneminin ilk şampiyonlukları geldi! Çamlıca, Bostancı ve Ankara İncek Kampüsleri hentbol takımlarımız aynı anda il şampiyonu olarak 2016 Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu temsil edecekler.