03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.

30.11.2018 | Doğa Koleji

SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

26.11.2018 | Doğa Koleji

cimri.com CEO’SU SERKAN KOÇ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE YENİ YÜZYIL GİRİŞİMCİLİĞİNİN YAPISINI ANLATTI

Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde cimri.com CEO’su Serkan Koç’u kampüslerinde ağırladı.

22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

07.11.2018 | Doğa Koleji

2018-2019 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya gelecek. Seminerler 28 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

31.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTİK BURSA TURNUVASI, 3 HAZİRAN'DA BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜNDE

VEX Robotik Bursa Turnuvası 3 Haziran'da, öğrencilerden oluşan robotik ve mühendislik takımlarını bir araya getiriyor.

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

03.05.2018 | Doğa Koleji

11. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 11.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar'da bir araya getiriyor. Zirve 4 Mayıs'ta...

02.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI 5-6 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE!

VEX Robotics Off-Seasons heyecanı şimdi Ankara'da! Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuva 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

15.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 22 Mart’ta 11.si düzenlenecek olan t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, büyük finale hazır!