08.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN MUCİDİ ÖĞRENCİMİZ MANSİYON ÖDÜLÜ KAZANDI

Samsung Geleceğin Mucitleri 5. Bilim Yarışması'nda ilk 10'a girerek finalist olan öğrencimiz Beray Yaşar, 5.lik kazanarak "Mansiyon Ödülü"nün sahibi oldu.

05.03.2019 | Doğa Koleji

ETİ CEO'SU DR. HAKAN POLATOĞLU t-MBA SEMİNERİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

t-MBA Eğitim Modelinin vazgeçilmez modüllerinden birisi olan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında ETİ CEO’su Dr. Hakan Polatoğlu, Cevizlibağ kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

19.12.2018 | Doğa Koleji

ÇAMLICA KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİNDE VOLVO CAR TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ SABRİ SÖZEN’I AĞIRLADI

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin Çamlıca kampüsündeki konuğu Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen oldu.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TAVUK DÜNYASI CEO’SU VOLKAN MUMCU t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişmcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Cevizlibağ kampüsündeki konuğu Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu konuşmasında şirketlerin marka stratejileri ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.

30.11.2018 | Doğa Koleji

SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

26.11.2018 | Doğa Koleji

cimri.com CEO’SU SERKAN KOÇ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE YENİ YÜZYIL GİRİŞİMCİLİĞİNİN YAPISINI ANLATTI

Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde cimri.com CEO’su Serkan Koç’u kampüslerinde ağırladı.

22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.