31.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTİK BURSA TURNUVASI, 3 HAZİRAN'DA BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜNDE

VEX Robotik Bursa Turnuvası 3 Haziran'da, öğrencilerden oluşan robotik ve mühendislik takımlarını bir araya getiriyor.

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

03.05.2018 | Doğa Koleji

11. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 11.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar'da bir araya getiriyor. Zirve 4 Mayıs'ta...

02.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI 5-6 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE!

VEX Robotics Off-Seasons heyecanı şimdi Ankara'da! Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuva 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

15.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 22 Mart’ta 11.si düzenlenecek olan t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalisti, büyük finale hazır!

14.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ KÜRESEL PARA HAFTASI KAPSAMINDA BORSA İSTANBUL’DA KONUŞMA YAPARAK AÇILIŞ GONGUNU ÇALDI

Dünya çapında kutlanan Küresel Para Haftası’nın Türkiye ayağı Borsa İstanbul’da Acıbadem kampüsü t-MBA öğrencilerinin katılımı ile kutlandı.

31.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ VE MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NDEN İNOVASYON İŞ BİRLİĞİ

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ile Doğa Koleji arasında Ar-Ge iş birliği ve Mentorluk Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.

28.11.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANTALYA'DA GERÇEKLEŞEN EĞİTİM KAMPI”NDA BİR ARAYA GELDİ!"

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” 500 öğrencinin katılımıyla Antalya’da yapıldı. Öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

17.11.2017 | Doğa Koleji

KARACA GİYİM GENEL MÜDÜRÜ, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ İÇİN ATAŞEHİR KAMPÜSÜNDE

t-MBA kapsamında uygulanan Girişimcilik Seminerlerinin Ataşehir kampüsündeki konuğu Karaca Giyim Genel Müdürü Cihat Özbekli oldu.

24.11.2017 | Doğa Koleji

DENİZLİ KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ KONUĞU SÜLEYMAN KOCASERT OLDU

İş dünyasının önemli ve başarılı girişimcileri, deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.