17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.

14.11.2017 | Doğa Koleji

SCOTTIE GO! ÇOCUKLAR İÇİN TEMEL KODLAMA EĞİTİMİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ!

Erasmus+ programı tarafından başlatılan ve Doğa Koleji AB Koordinatörlüğü ortaklığıyla yürütülecek olan "Scottie Go!" adlı AB projesinin ilk eğitimi Ataşehir kampüsünde gerçekleşti.

14.09.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İSTANBUL DEDEMAN OTEL'DE ULUSAL BASINLA BİR ARAYA GELEREK YENİ EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, 2017-2018 eğitim yılının başlaması dolayısıyla Dedeman Otel’de kahvaltılı sohbet toplantısında ulusal basınla bir araya geldi. Lüle, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

01.08.2017 | Doğa Koleji

KODLAMA ve ROBOTİK DERSLERİYLE YENİ YENİ İCATLAR DOĞA KOLEJİNDE

Doğa Kolejinde kodlama ve robotik dersleriyle öğrencilerimizi dijital becerilerle donatarak yetiştiriyor, onları geleceğin dünyasına bugünden hazırlıyoruz.

26.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

23.03.2016 | Doğa Koleji

“DIGIGIRLZ DAY” ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR!

Ankara Doğa Okulları ve Microsoft global sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yeniden bir araya geliyor!

16.12.2014 | Doğa Koleji

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM BİLİNÇLENDİRME HAREKETİ; HOUR OF CODE

Doğa Okulu ve Microsoft desteğiyle Hour of Code etkinlikleri ile minik parmaklar geleceği programlıyor!