10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

25.10.2018 | Doğa Koleji

GESS TURKEY FUARI BAŞLADI

Türkiye'nin en büyük eğitim fuarı GESS Turkey'i ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen eğitim modeli CodeMath hakkında bilgi aldı.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

23.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI'NDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan enstrüman eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla öğrencilerini bekliyor. Detaylı bilgi için tıklayınız...

08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.

24.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK EĞİTİM ORGANİZASYONU OLAN GESS TURKEY FUARI'NDAKİ YERİNİ ALIYOR

Türkiye'de eğitime ve eğitim teknolojilerine yön veren Doğa Koleji, eğitimin her alanında eğitimin duayen marka ve isimlerini bir araya getiren GESS Turkey Fuarı'nda "Eğitim Teknolojilerinin Diğer Branşlar ile Entegrasyonu”nu değerlendirecek ve uygulayacak.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

24.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİLİM KAMPI DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR!

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.