20.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN HAFTASINDA ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL'A "KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ" KURULDU

Doğa Koleji Rehberlik Bölümü'nün organize ettiği "Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki 19 köy okulu öğrencisi 24 Nisan'a kadar öğrencilerimize misafir olacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu bir bayram haftası yaşayacaklar.

14.04.2018 | Doğa Koleji

KARADENİZ’DE DOĞA KOLEJİ RÜZGARI

Doğa Koleji 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Karadeniz Ereğli’de öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

12.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SAMSUN’A İKİNCİ KAMPÜS

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çarşamba’da açılacak yeni kampüs ile Doğa Kolejinin akademik başarısını Samsun’da arttıracaklarını dile getirdi.

10.04.2018 | Doğa Koleji

DENİZLİ KAMPÜSÜ SATRANÇ TURNUVASINDA DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİ

Denizli Doğa Koleji’nin 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde TSF iş birliği ile düzenlemiş olduğu Satranç Turnuvası Denizlili sporcular tarafından oldukça yoğun ilgiyle karşılandı.

29.03.2018 | Doğa Koleji

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NDA 20 PROJEMİZ DAVET ALDI

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl 12.si düzenlenen Ortaokul Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları'nda bizleri gururlandırdı. Tüm öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

21.03.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ MINECRAFT'LA SENARYOLAŞTIRDI

Bahçeşehir Bilim Kampüsü öğrencileri Kodlama ve Robotik Dersi kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni, Minecraft Eğitim Sürümü'nde tüm detay ve olaylarıyla senaryolaştırdı.

15.03.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League / FLL ULUSAL TURNUVASI İZMİR’DE GERÇEKLEŞTİ

10-11 Mart 2018 tarihlerinde, 52 takım ve 400 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen FLL 14. Türkiye Ulusal Turnuvası’na Fuar İzmir Gaziemir ev sahipliği yaptı.

26.02.2018 | Doğa Koleji

ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA DOĞA KOLEJİNE YOĞUN İLGİ!

Türkiye'nin dört bir yanında 120'den fazla kampüste başarıyla uygulanan Doğa Koleji eğitim modelleri ve ayrıcalıkları için Özel Okul Tercih Fuarı ve Eğitim Zirvesi'nde ziyaretçilerle buluştu.

23.02.2018 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

22.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 24-25 ŞUBAT TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA SİZİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji, eğitim ayrıcalıkları ve kayıt avantajlarıyla Özel Okul Tercih Fuarı’ndaki yerini alıyor.