22.01.2018 | Doğa Okulları

FIRST® LEGO® League / FLL YEREL TURNUVASI DOĞA KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

20.01.2018 | Doğa Okulları

TEŞEKKÜRLER DOĞA

Çocuğunuzun dünyasına bir de bu gözle bakın!

27.12.2017 | Doğa Okulları

CODEWEEK KAPSAMINDA HER YAŞTAN DOĞA ÖĞRENCİSİ KODLADI

Doğa Koleji öğrencileri tüm dünyayı saran kodlama hareketine birbirinden renkli etkinliklerle katıldı.

25.12.2017 | Doğa Okulları

MINECRAFT TÜRKİYE YARIŞMASINDA "EN ÖZGÜN TASARIM" ÖDÜLÜ

Microsoft Türkiye “Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: Minecraft ile Kendi Dünyanı Yarat” Yarışması'nda öğrencimiz Ela Nur Çelik'ten büyük başarı!

08.12.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'E YENİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy’de açılacak 2 yeni kampüsün müjdesini verdi.

23.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ CODEMATH PROJESİYLE KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Bu yıl ilki düzenlenen, eğitim ve bilişim sektörünün yerli ve yabancı markalarını bir araya getiren Kocaeli Bilişim Fuarı'nda yerini alan Doğa Koleji, CodeMath eğitim projesini Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık'a tanıttı.

22.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, 30 KASIM'DA MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ'NDE!

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ndeki "Eğitim - Öğrenim Süreçlerinde Dijitalleşme" panelinde sektörün saygın markaları ve isimleri ile bir araya gelecek.

20.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ 23-26 KASIM TARİHLERİ ARASINDA KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Koordinatörlüğü, 23-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ve tek bilişim festivali niteliğindeki Kocaeli Bilişim Fuarında yerini alıyor.

16.11.2017 | Doğa Okulları

SANCAKTEPE ve ATAKENT KAMPÜSLERİ FLL TAKIMLARIMIZ, PAŞAKÖY İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

FLL turnuvasında kampüslerini temsil edecek olan Sancaktepe ve Atakent FLL takımımız, atıksu arıtma işlemlerini yerinde gözlemlemek için Paşaköy İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti.

15.11.2017 | Doğa Okulları

VEX EĞİTMEN EĞİTİMİYLE ÖĞRETMENLERİMİZ ŞİMDİ ROBOT KODLAMADA DAHA YETKİN

Doğa Koleji kodlama ve robotik öğretmenleri 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen Vex EDR Eğitmen Eğitimleri için Ataşehir 3 kampüsünde bir araya geldi.