10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

25.03.2019 | Doğa Koleji

DENİZLİ KAMPÜSÜNDE SATRANÇ FIRTINASI

Doğa Koleji Denizli Kampüsü tarafından 16-17 Mart 2019 tarihlerinde il geneli okulların katılımıyla düzenlenen satranç turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı. Bölge sergisine davet alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisi süresince ve bölge sergisi ödül töreninde başarılar dileriz.

20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

01.03.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİ'NDE 11 PROJEMİZE ÖDÜL

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması'nda rekor katılımla yarıştı. 11 projemiz ödüllendirilirken 2 projemiz Türkiye finallerinde yarışacak.

11.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KONYA BEYŞEHİR KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji, öğrenci odaklı ve proje modelli eğitim anlayışı, güçlü akademik kadrosu ve sosyal aktiviteleriyle Konya’daki 2. kampüsünü Beyşehir’de açıyor.

24.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK EĞİTİM ORGANİZASYONU OLAN GESS TURKEY FUARI'NDAKİ YERİNİ ALIYOR

Türkiye'de eğitime ve eğitim teknolojilerine yön veren Doğa Koleji, eğitimin her alanında eğitimin duayen marka ve isimlerini bir araya getiren GESS Turkey Fuarı'nda "Eğitim Teknolojilerinin Diğer Branşlar ile Entegrasyonu”nu değerlendirecek ve uygulayacak.

25.10.2018 | Doğa Koleji

GESS TURKEY FUARI BAŞLADI

Türkiye'nin en büyük eğitim fuarı GESS Turkey'i ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen eğitim modeli CodeMath hakkında bilgi aldı.

10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

05.12.2018 | Doğa Koleji

CODEWEEK ETKİNLİKLERİNDE İÇ İŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'YA SUNUM YAPTIK

Uluslararası Codeweek etkinlikleri kapsamında Kodlama ve Robotik dersimizin ürünlerini, İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ziyaretiyle hayata geçirdik.