13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İzmir Buca kampüsü yükseliyor! İnşaatı devam eden Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

07.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ KODLADIKLARI ROBOTLARI DEV BİR ETKİNLİKLE TANITTI

Antalya Bilim Kampüsü ortaokul öğrencilerinin kodlama ve robotik ders içeriğinde hayata geçirdikleri robotları Maker Day kapsamında sergilediler.

29.05.2018 | Doğa Koleji

ROBOTİK TAKIMIMIZ ROBOFURIES -2, WRO TURNUVASI'DA KAZANDIĞI DERECE İLE ÇİN YOLCUSU!

26 Mayıs tarihinde Fuarİzmir'de gerçekleştirilen ve Doğa Kolejinin 9 takım ile katılım gösterdiği WRO Turnuvası’ndan dünya finallerine giden Çin biletleri ile ayrıldık!

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.

17.05.2018 | Doğa Koleji

ADANA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ROBOT DASH'LE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

Adana Kampüsü ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan okul korosu, robot Dash ile muhteşem bir konser verdi.

14.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNALİ'NDEN YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

12. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Sergisi’nde yarışan 4 farklı kampüsten öğrencilerimiz değerler eğitimi, kodlama, matematik, kimya ve tarih alanında projelerini sergilediler.

11.05.2018 | Doğa Koleji

BODRUM'DA BAŞARI RÜZGARI DOĞA’DAN ESECEK

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.