18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

24.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİLİM KAMPI DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR!

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

18.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULLARIYLA BU YAZ YİNE DOPDOLU!

Doğa Koleji Yaz Okulu'nda kontenjanlar doluyor.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

21.06.2018 | Doğa Koleji

1.LER DOĞAYA! İLKOKUL 1. SINIF KAYITLARI ve TÜM SINIFLARDA ERKEN BAHAR AVANTAJLARI DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinde erken kayıt avantajları devam ediyor, kontenjanlar doluyor. Anaokulundan liseye Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için kayıt avantajlarını kaçırmayın!

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.