14.12.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KAMPÜSLERİ GELENEKSEL DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NDE BULUŞTU

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini destekleyen, üniversite ve bölüm hedeflerini belirlemelerine ve onları yakından tanımalarına destek olan 4. Kariyer Günleri’nde öğrencilerle üniversiteleri ve akademisyenleri buluşturdu.

14.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 18. d’MUN KONFERANSI YİNE BAŞARIYLA SON BULDU

2018-2019 akademik yılının ilk d’MUN Konferansı 9-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da başarıyla gerçekleştirildi.

08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.

24.09.2018 | Doğa Koleji

18. d'MUN KONFERANSI 9-11 KASIM TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA'DA!

Doğa Koleji Lise öğrencilerinin heyecanla beklediği bu yılın ilk d’MUN Konferansı, 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

10.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM MÜFREDATI DÜNYAYA SUNULDU

Öğretmenlerimiz, Doğa Kolejine özgü sundukları eğitim müfredatları ile Bulgaristan’ın Varna şehrinde gerçekleşen MOV UP etkinliğine damgasını vurdu. Etkinliğe Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Hırvatistan, Litvanya, Malta, Yunanistan ve Bulgaristan’dan önemli akademisyenler katıldı.

15.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MÜNİH IJAS 2018 ULUSLARARASI SANAT VE BİLİM KONFERANSI’NA PROJELERİYLE DAMGA VURDU

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansı’na projeleri ile damga vurdu. Araç Sollama Sistemi ile kazaların azaltılması projesi ise büyük ilgi gördü.

08.08.2018 | Doğa Koleji

CARMA PROJESİ FİNAL KONFERANSI 4-5 EKİM'DE BRÜKSEL'DE!

“Dünya Öğretmenler Günü” vesilesiyle, CARMA projesinin okullarda işbirlikli öğrenme uygulamalarının sonuçları, projenin öğretmenler ve öğrenciler üzerindeki etkisinin bir sonucu olarak geliştirilen politika önerileri sunulacak.

07.08.2018 | Doğa Koleji

SARIYER BAHÇEKÖY, DOĞA KOLEJİ İLE TANIŞIYOR

Doğa Kolejinin ayrıcalıkları şimdi Bahçeköy'de!

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.