07.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE KAMU DENETÇİLİĞİ KONFERANSI DÜZENLENDİ

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun (Ombudsmanlık) liseler arasında başlattığı ‘İyi Yönetim İlkeleri’ yarışmasının tanıtımı amacıyla düzenlenen konferans, Doğa Koleji Gaziosmanpaşa Kampüsünde gerçekleşti.

28.01.2019 | Doğa Koleji

ANKARA BAĞLICA KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji Ankara Bağlıca Kampüsü, 2019-2020 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşuyor. Etimesgut'ta yükselen kampüs, ayrıcalıklı eğitimi ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde hizmet verecek.

14.12.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KAMPÜSLERİ GELENEKSEL DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NDE BULUŞTU

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini destekleyen, üniversite ve bölüm hedeflerini belirlemelerine ve onları yakından tanımalarına destek olan 4. Kariyer Günleri’nde öğrencilerle üniversiteleri ve akademisyenleri buluşturdu.

03.01.2019 | Doğa Koleji

BU YILIN İKİNCİ d'MUN BULUŞMASI, 22-23-24 MART TARİHLERİNDE ANTALYA'DA GERÇEKLEŞECEK

Doğa Kolejinde lise öğrencilerinin heyecanla beklediği 19. d’MUN Konferansı, 22-23-24 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

11.01.2019 | Doğa Koleji

12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları sona erdi. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

24.09.2018 | Doğa Koleji

18. d'MUN KONFERANSI 9-11 KASIM TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA'DA!

Doğa Koleji Lise öğrencilerinin heyecanla beklediği bu yılın ilk d’MUN Konferansı, 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.

14.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 18. d’MUN KONFERANSI YİNE BAŞARIYLA SON BULDU

2018-2019 akademik yılının ilk d’MUN Konferansı 9-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da başarıyla gerçekleştirildi.