17.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 6.DOĞA'YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 24 MAYIS'TA!

Doğa Koleji tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlenen,özel okullar ve devlet okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı öykü yarışması "Doğa'ya Yaz"ın 6.sı sona erdi.

10.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.

09.05.2019 | Doğa Koleji

YÜZLERCE DOĞA ÖĞRENCİSİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Kolejinin Antalya’da 4’üncüsünü düzenlediği Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne yüzlerde genç yazar adayı katıldı. Festivalin bu yılki onur konuğu Yalvaç Ural’dı. Genç yazar adayları başta Yalvaç Ural olmak üzere festivalin eğitimci yazarlarından okuma ve yazmaya dair önemli bilgiler edindi.

30.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN ÖZGÜN EĞİTİM ANLAYIŞI ADIYAMANLI ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Adıyaman Kampüsünü açıyor.

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

22.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA'DA KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA BAŞLADI

Her yıl lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri Adana kampüsümüzde düzenlendi.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE TÜBİTAK FİNALLERİNDEN DAVET

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan Doğa Koleji öğrencileri 2 projeyle final sergisine davet aldı.

27.03.2019 | Doğa Koleji

d'MUN MODEL UNITED NATIONS CONFERENCE 2019 BAŞARIYLA TAMAMLANDI

2018-2019 akademik yılının ikinci d’MUN Konferansı 22-24 Mart tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi.

20.03.2019 | Doğa Koleji

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ÇALIŞTAYI 21 MART'TA BEYKOZ KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞİYOR

Tüm Türkiye'den, ilkokul ve ortaokul meclis başkanlarının liderliğinde gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştay”ları başlıyor.

11.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KONYA BEYŞEHİR KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji, öğrenci odaklı ve proje modelli eğitim anlayışı, güçlü akademik kadrosu ve sosyal aktiviteleriyle Konya’daki 2. kampüsünü Beyşehir’de açıyor.