28.03.2017 | Doğa Koleji

III. GENÇ YETENEKLER MÜZİK YARIŞMASI DOĞA KOLEJİNİN KATKILARIYLA BAŞLIYOR!

BT Müzik ve Sahne Sanatlarının düzenlediği III. Genç Yetenekler Müzik Yarışması, Doğa Kolejinin katkılarıyla başlıyor! Haydi sen de katıl, beğen, destekle!

09.03.2017 | Doğa Koleji

11 ÜLKEDEN 50 ÜNİVERSİTE, AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARLARI KAPSAMINDA DOĞA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR

Türkiye'nin en büyük yurtdışı eğitim fuarı olan Akare, bu yıl Doğa öğrencilerine özel düzenlenecek olan eğitim günleriyle daha renkli...

10.10.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARINDA HAFTA SONU KURSLARI BAŞLIYOR

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini desteklemek adına sizlerden gelen yoğun talep üzerine sınavlara hazırlık, spor, sanat, bilim, kişisel gelişim gibi farklı alanlarda düzenlediğimiz hafta sonu kurslarımız başlıyor.

09.12.2015 | Doğa Koleji

TEOG’DA BAŞARININ ANAHTARI: DOĞA OKULLARI

TEOG’la %100 Uyumlu Başarı! Doğa Okulları kapsamlı ve çok yönlü TEOG Hazırlık programıyla başarıyı şansa bırakmıyor.

07.12.2015 | Doğa Koleji

TCM İLE BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA VE YAZILIM ÇOK KOLAY!

21 Kasım'da Kartal'da ve 5 Aralık'ta Cevizlibağ kampüslerinde yapılan mini kursa 183 öğrencimiz ve öğretmenleri katıldı.

19.05.2015 | Doğa Koleji

GAME & WOG OYUN STÜDYOSU'NDA “UNITY İLE 3D OYUN ATÖLYESİ”

Doğa Okulları'nın bu yıl başlatmış olduğu oyun yapım dersleri, 3D modelleme, sahne yaratma ve kodlama kısmında başarılı adımlar atmaya devam ediyor.

28.08.2014 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ TEOG’A HAZIRLIYOR!

Doğa Koleji, 8. sınıf öğrencilerini TEOG’a hazırlıyor. Dershane deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile cumartesi günü yapılacak hazırlık kursu 20 Eylül'de başlıyor.

15.03.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI 2. BENİM GÖRDÜKLERİM FOTOĞRAF YARIŞMASI

‘Benim gördüklerimi sizin de görebilmenizi çok isterim’ mi diyorsunuz? Kendi iç dünyanızı ancak fotoğraflarınızla mı yansıtabiliyorsunuz? İnsanların çevreye bir de sizin güzünüzle bakması için olanak sağlanmasını mı bekliyorsunuz? Doğa’nın katledilmesine seyirci kalanların bunu farkına varmalarını mı sağlamak istiyorsunuz? İşte size bir fırsat; Fotoğraflarınızı hazırlayın ve bu yarışmaya mutlaka katılın.

17.01.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ YAZAR DOĞU YÜCEL’İ AĞIRLADI!

Doğa Okulu t-MBA öğrencileri, bu kez Türk Fantastik Edebiyatı'nın ünlü yazarı ve Blue Jean Dergisi Yazı İşleri Müdürü Doğu Yücel ile Doğa Koleji'nin Çamlıca Kampüsü'nde bir araya geldi. Sinema, kitap, hayaller ve hedefler üzerine sohbet eden öğrencilerimiz Yücel ile keyifli dakikalar yaşadı.

13.01.2014 | Doğa Koleji

ZİYA KÜRKÜT İLE GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA SEMİNERİ

Doğa Okulu Bahçeşehir Kampüsü öğrencileri ünlü tiyatro sanatçısı Ziya Kürküt ile güzel ve etkili konuşma seminerinde bir araya geldi. Bu özel çalışma ardından düzenlenen Güzel ve Etkili Konuşma Yarışması’nı kazanan öğrenciler etkili konuşma kurslarıyla ödüllendirildi.