17.09.2018 | Doğa Koleji

VELİ VE ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMLARIMIZI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

Doğa Koleji, yeni eğitim dönemi öncesinde Türkiye geneli 124 kampüsünde tüm öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen oryantasyon programını 15 Eylül Cumartesi tarihinde tamamladı.

10.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM MÜFREDATI DÜNYAYA SUNULDU

Öğretmenlerimiz, Doğa Kolejine özgü sundukları eğitim müfredatları ile Bulgaristan’ın Varna şehrinde gerçekleşen MOV UP etkinliğine damgasını vurdu. Etkinliğe Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Hırvatistan, Litvanya, Malta, Yunanistan ve Bulgaristan’dan önemli akademisyenler katıldı.

09.12.2015 | Doğa Koleji

TEOG’DA BAŞARININ ANAHTARI: DOĞA OKULLARI

TEOG’la %100 Uyumlu Başarı! Doğa Okulları kapsamlı ve çok yönlü TEOG Hazırlık programıyla başarıyı şansa bırakmıyor.

10.10.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARINDA HAFTA SONU KURSLARI BAŞLIYOR

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini desteklemek adına sizlerden gelen yoğun talep üzerine sınavlara hazırlık, spor, sanat, bilim, kişisel gelişim gibi farklı alanlarda düzenlediğimiz hafta sonu kurslarımız başlıyor.

09.03.2017 | Doğa Koleji

11 ÜLKEDEN 50 ÜNİVERSİTE, AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARLARI KAPSAMINDA DOĞA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR

Türkiye'nin en büyük yurtdışı eğitim fuarı olan Akare, bu yıl Doğa öğrencilerine özel düzenlenecek olan eğitim günleriyle daha renkli...

28.03.2017 | Doğa Koleji

III. GENÇ YETENEKLER MÜZİK YARIŞMASI DOĞA KOLEJİNİN KATKILARIYLA BAŞLIYOR!

BT Müzik ve Sahne Sanatlarının düzenlediği III. Genç Yetenekler Müzik Yarışması, Doğa Kolejinin katkılarıyla başlıyor! Haydi sen de katıl, beğen, destekle!

15.03.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI 2. BENİM GÖRDÜKLERİM FOTOĞRAF YARIŞMASI

‘Benim gördüklerimi sizin de görebilmenizi çok isterim’ mi diyorsunuz? Kendi iç dünyanızı ancak fotoğraflarınızla mı yansıtabiliyorsunuz? İnsanların çevreye bir de sizin güzünüzle bakması için olanak sağlanmasını mı bekliyorsunuz? Doğa’nın katledilmesine seyirci kalanların bunu farkına varmalarını mı sağlamak istiyorsunuz? İşte size bir fırsat; Fotoğraflarınızı hazırlayın ve bu yarışmaya mutlaka katılın.

28.08.2014 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ TEOG’A HAZIRLIYOR!

Doğa Koleji, 8. sınıf öğrencilerini TEOG’a hazırlıyor. Dershane deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile cumartesi günü yapılacak hazırlık kursu 20 Eylül'de başlıyor.

19.05.2015 | Doğa Koleji

GAME & WOG OYUN STÜDYOSU'NDA “UNITY İLE 3D OYUN ATÖLYESİ”

Doğa Okulları'nın bu yıl başlatmış olduğu oyun yapım dersleri, 3D modelleme, sahne yaratma ve kodlama kısmında başarılı adımlar atmaya devam ediyor.

07.12.2015 | Doğa Koleji

TCM İLE BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA VE YAZILIM ÇOK KOLAY!

21 Kasım'da Kartal'da ve 5 Aralık'ta Cevizlibağ kampüslerinde yapılan mini kursa 183 öğrencimiz ve öğretmenleri katıldı.