24.10.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları 7 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan LGS için yayınlanan ilk örnek kitapçığı değerlendirdi.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

01.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 LGS SORULARINI DEĞERLENDİRDİ

1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) ilişkin, Doğa Koleji Bölüm Başkanları değerlendirmelerde bulundu.

31.05.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, heyecanla beklenen Liseye Geçiş Sınavı'nda öğrencilere başarılar diledi.

31.05.2019 | Doğa Koleji

LİSEYE GEÇİŞ SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Tüm 8. sınıf veli ve öğrencilerinin heyecanla beklediği Liseye Geçiş Sınavı (LGS) bu yıl 1 Haziran 2019 Cumartesi günü iki oturum şeklinde yapılıyor. Doğa Koleji Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman ve Ortaokul Koordinatörü Elvin Öven Güçbilmez, sınav öncesi önemli tavsiyelerde bulundu.

17.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİNDEN ÖNERİLER! LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİ VE VELİLER NELER YAPMALI?

Sınav yaklaşırken öğrenci ve velilerde zamanın giderek daralmasından dolayı kaygı ve heyecan başladı. Doğa Koleji Akademik Direktörü Sanem Bülbül Hüner, bu kaygı ve heyecanın iyi yönetilebilmesi ve sonunda da başarıya ulaşılabilmesi için öğrenci ve velilerin birkaç önemli noktaya dikkat etmelerini öneriyor.

04.04.2019 | Doğa Koleji

2019 LGS BAŞVURULARI BAŞLADI

1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan 8. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği liseye geçiş sınavının kılavuzu yayınlandı. LGS başvuru sürecinde neler değişti? Öğrencilerimiz ve velilerimiz nelere dikkat etmeli?

02.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 6 PROJEYLE HARVARD’TA

Doğa Koleji Bahçeşehir 2 Kampüsü öğrencileri "Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?", "Teknoloji Köprüsü", "Look Before You Leap", "Yaşamak İçin Son Umut", "Airwest" ve "Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi" başlıklı 6 projeyle bir kez daha Harvard yolcusu oldu.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.