22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

04.05.2016 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ SAN DIEGO’DA REGION 5 CTE LİDERLİK KONFERANSI’NDA…

Türkiye’de sadece Doğa Okulları’nda uygulanan t-MBA, dünya arenasında t-MBA dijital ile fark yaratmaya devam ediyor.

02.05.2016 | Doğa Koleji

t-MBA İLE YETİŞEN ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLARINA LİDERLİK EĞİTİMİ

t-MBA’in en önemli gelişim kaynağı olan Meclis Başkanlarına ünlü Eğitmen Yasemin Sungur tarafından liderlik eğitimi verildi.

31.05.2014 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ ANKARA’YI FETHETTİ!

Öğrencilerimiz t-MBA Eğitim Modeli kapsamında akademik ve kültürel yönlerini geliştirmeye devam ediyorlar.