12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İzmir Buca kampüsü yükseliyor! İnşaatı devam eden Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

06.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN EĞİTİMDE FARK YARATAN KONSEPT; “PROJE” MODELİ İLE LİSE EĞİTİMİ

Doğa Koleji “Proje” modelli eğitim sistemi ile öğrenciler, doğayı ve olayları bilimsel açıdan değerlendirme yeteneği kazanırken akademik başarıda zirvedeki yerini alıyor.

12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

11.05.2018 | Doğa Koleji

BODRUM'DA BAŞARI RÜZGARI DOĞA’DAN ESECEK

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

23.02.2018 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

17.10.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İZMİR'DE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek Doğa Kolejinin İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açacağının müjdesini verdi.

14.09.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İSTANBUL DEDEMAN OTEL'DE ULUSAL BASINLA BİR ARAYA GELEREK YENİ EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, 2017-2018 eğitim yılının başlaması dolayısıyla Dedeman Otel’de kahvaltılı sohbet toplantısında ulusal basınla bir araya geldi. Lüle, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

03.08.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN BURSA’YA İKİ YENİ OKUL

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü’nde basınla bir araya gelen Genel Müdür Ali Rıza Lüle, 2016-2017 eğitim dönemini değerlendirdi. Lüle, yeni dönemin vizyonunu paylaştı.