09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

27.05.2019 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELENEKSELLEŞEN LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'NDE BU YIL OZAN DOĞULU ve ECE SEÇKİN'LE KEP ATTI

Doğa Koleji öğrencileri, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı liseye geçiş töreninde kep attı, mezun olmanın gururunu ve coşkusunu öğretmen ve aileleriyle birlikte yaşadı.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

26.11.2018 | Doğa Koleji

"LİSELER ARASI SOSYAL BİLİMLER MAKALE YARIŞMASI"NDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencimiz yazdıkları bilimsel makalelerle Türkiye 2.liği ve Türkiye 4.lüğü kazanarak Doğa Kolejini başarıyla temsil ettiler.

17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİ BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

15.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MÜNİH IJAS 2018 ULUSLARARASI SANAT VE BİLİM KONFERANSI’NA PROJELERİYLE DAMGA VURDU

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansı’na projeleri ile damga vurdu. Araç Sollama Sistemi ile kazaların azaltılması projesi ise büyük ilgi gördü.

04.08.2018 | Doğa Koleji

Doğa Koleji Eğitime Bakış Programı'nda

Bursa Olay TV Eğitime Bakış Programı'na konuk olarak katılan Doğa Koleji akademik kadrosu ve öğrencileri, YKS'yi, tercih sürecini değerlendirerek Doğa'nın başarıya ulaştıran lise eğitimi hakkında da bilgi verdi.