11.11.2019 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLASIN

Öğrencilerimiz zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirecek hem de analitik düşünme teknikleri ile tanışacaklar.

12.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SINAV STRATEJİLERİ; YKS’DE BAŞARIYI GETİREN NE OLACAK?

Doğa Koleji Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, 15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına kısa bir süre kala, adaylara olumsuz düşüncelerden sıyrılmalarını önerdi.

26.04.2019 | Doğa Koleji

9.ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ FİNAL ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10. sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. sınıflar için 17 Nisan Çarşamba, 10.sınıflar için 24 Nisan Çarşamba Ataşehir 1 Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

06.03.2019 | Doğa Koleji

9 ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10.sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşama sınavları 91 lise kampüsünde e-Doğa platformu üzerinden online olarak yapıldı.

13.12.2018 | Doğa Koleji

URFODU MATEMATİK SINAVI, 80 KAMPÜSÜMÜZDE 2252 ÖĞRENCİMİZİN KATILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Lise öğrencilerimiz URFODU'nun ilk etabını başarıyla tamamladı.

29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

01.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Tüm kampüslerimizden 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı geleneksel Doğa Koleji Akıl Oyunları Yarışması için başvuruları başladı.

07.05.2018 | Doğa Koleji

LİSE 9 ve 10. SINIFLARIN YARIŞTIĞI AKIL OYUNLARI'NDA FİNAL HEYECANI

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve ülkemizin her köşesinden Doğa öğrencilerinin yarıştığı "Akıl Oyunları Yarışması" finali Ataşehir kampüsümüzde yöneticilerimizin de katılımıyla gerçekleşti.

22.02.2018 | Doğa Koleji

9. SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. sınıflara yönelik Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşaması 81 kampüste e-Doğa üzerinden online olarak yapıldı.

20.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BU YIL DA AKIL OYUNLARINDA İDDİALI!

Doğa Koleji 9. sınıf öğrencileri için düzenlenen ve gelenekselleşen "Akıl Oyunları" yarışmasının ilk etabına bu yıl lise öğrencilerinin tümü başvurdu.