27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!

08.04.2019 | Doğa Koleji

SPORUN HER DALINDA BAŞARI SÜRÜYOR!

Lise hentbol ve ortaokul voleybol branşlarında öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı. İki ayrı branş ve kategoride Türkiye finallerine kalan takımlarımıza başarılar dileriz.

29.11.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası erkekler finalinde Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenen Çamlıca Kampüsü lise erkek hentbol takımımız İstanbul şampiyonu oldu.

03.01.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA BİR KEZ DAHA İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU DOĞA!

Hentbolda, İstanbul ve Türkiye şampiyonluklarını yıllardır kimseye bırakmayan Doğa Okullarında başarı geleneği sürüyor.

12.03.2016 | Doğa Koleji

GENÇ KIZ HENTBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 6. OLARAK YURDA DÖNDÜ

Fransa'da Dünya Liseler Hentbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımımız son 8 takım arasına kalarak çeyrek finale kadar yükseldiği turnuvayı Slovakya ve Romanya'ya yenilen takımımız turnuvayı 6. olarak tamamladı.

11.03.2016 | Doğa Koleji

HENTBOL DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA İLK MAÇ!

Dünya Liseler Hentbol şampiyonası yarın Fransa'da başlıyor. Takımımız ilk maçında saat 10.00'da İsveç'le karşılacak! Genç kızlarımıza başarılar diliyoruz!

20.01.2016 | Doğa Koleji

TÜRKİYE HENTBOL FİNALİNDE İKİ TAKIMIMIZ KARŞILAŞTI, ŞAMPİYON YİNE DOĞA OLDU!

Türkiye Liseler Hentbol Şampiyonası finalinde iki Doğa takımı kupa için mücadele etti. Kazanan yine Doğa oldu!

03.06.2015 | Doğa Koleji

HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Şampiyon yine Doğa! Genç Kız Hentbol Takımımız 4. kez Türkiye Kupası'nı Doğa'ya getirdi!

21.01.2015 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ!

Genç sporcularımız başarıya doymuyor! Bir başarı da Bostancı Doğa Anadolu Lisesi Hentbol Takımımızdan…

27.06.2014 | Doğa Koleji

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU GELENEĞİ BOZULMADI! DOĞA OKULLARI 4. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU!

2014 yılına başarılarıyla damga vuran Doğa Okulu “Dünya Şampiyonluğu” geleneğini bozmadı. Daha önce 3 farklı takımla Dünya Şampiyonluğu yaşayan Doğa Koleji, takım sporlarında 4. Dünya Şampiyonluğunu hentbolda yaşadı.