24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

01.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 LGS SORULARINI DEĞERLENDİRDİ

1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) ilişkin, Doğa Koleji Bölüm Başkanları değerlendirmelerde bulundu.

31.05.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, heyecanla beklenen Liseye Geçiş Sınavı'nda öğrencilere başarılar diledi.

31.05.2019 | Doğa Koleji

LİSEYE GEÇİŞ SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Tüm 8. sınıf veli ve öğrencilerinin heyecanla beklediği Liseye Geçiş Sınavı (LGS) bu yıl 1 Haziran 2019 Cumartesi günü iki oturum şeklinde yapılıyor. Doğa Koleji Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman ve Ortaokul Koordinatörü Elvin Öven Güçbilmez, sınav öncesi önemli tavsiyelerde bulundu.

04.04.2019 | Doğa Koleji

2019 LGS BAŞVURULARI BAŞLADI

1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan 8. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği liseye geçiş sınavının kılavuzu yayınlandı. LGS başvuru sürecinde neler değişti? Öğrencilerimiz ve velilerimiz nelere dikkat etmeli?