08.11.2017 | Doğa Okulları

İZMİR'İN SATRANÇ FESTİVALİ DOĞA'DA!

Kazanmak yada kaybetmek! Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 1-8. sınıflar arasında düzenlenecek olan Satranç Turnuvası 11-12 Kasım tarihlerinde İzmir Mavişehir 2 Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

07.11.2017 | Doğa Okulları

TÜRKİYE PONY ENGEL ATLAMA ŞAMPİYONASI'NDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri binicilikte kupaları ve madalyaları topluyor.

01.11.2017 | Doğa Okulları

MİLLİ TAKIM SPORCUSU ÖĞRENCİMİZDEN OKÇULUKTA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Okçulukta öğrencimizin de yer aldığı Makaralı Yay Yıldız Karışık Milli Takımımız dünya şampiyonu oldu.

31.10.2017 | Doğa Okulları

BAŞARI DOĞA'MIZDA! MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da başarı geleneğini bozmayarak madalyalarla yurda döndü.

20.10.2017 | Doğa Okulları

JİMNASTİKTE BAŞARI SÜRÜYOR! BİR MADALYA HABERİ DE İZMİR'DEN

Doğa Koleji öğrencilerinin jimnastikte kazandıkları başarılarıyla göz dolduruyor.

13.10.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİLERİMİZ MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİ İÇİN BİR KEZ DAHA BREZİLYA'DA

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

09.10.2017 | Doğa Okulları

BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜ'NDE MUHTEŞEM HAFTA SONU ŞENLİĞİ

Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü'nün ev sahipliğini yaptığı, birbirinden renkli etkinliklerin ve atölyelerin yer aldığı Doğa Koleji Hafta Sonu Şenliği yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla 7 Ekim'de gerçekleşti.

09.10.2017 | Doğa Okulları

AYDIN KAMPÜSÜ, HAFTA SONU ŞENLİĞİYLE "DOĞA'YA HOŞ GELDİNİZ" DEDİ

Geleneksel "Hafta Sonu Şenlikleri" bu hafta Aydın ve Bura Hamitler kampüslerinde devam etti.

20.09.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZ HASAN UTKU ALAKEL'DEN ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASINDA ÜSTÜN BAŞARI

2017 Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası'nda Doğa Koleji yine şampiyonluk kupasını bırakmadı.

11.09.2017 | Doğa Okulları

2017 MILSET SCIENCE PHOTO CONTEST’DE DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI!

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da MILSET Photo Contest'teki başarı geleneğini bozmadı. Türkiye’nin yarışmada aldığı 2 altın, 3 gümüş, 8 bronz toplam 13 madalyayı da öğrencilerimiz kazandı.