11.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ VELİLERİ VE ÖĞRENCİLERİ SATRANÇLA BULUŞTU!

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde organize edilen Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti.

07.04.2017 | Doğa Okulları

CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ SPOR CAMİASININ BAŞARILI İSİMLERİNİ AĞIRLADI!

Doğa Koleji Cevizlibağ Kampüsü Öğrenci Meclisi, sporun hayatımızdaki yeri ve önemine vurgu yapmak için gerçekleştirdiği panelde Işıl Alben, Tutya Yılmaz, Dilara Lokmanhekim, Ömer Faruk Saydam ve Mutlu Ulusoy’u öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2017 | Doğa Okulları

MATEMATİK’TE ALTIN VE BRONZ MADALYA

Kadıköy ilçesi kapsamında liseler arasında düzenlenen matematik yarışmasında, altın ve bronz madalyayı Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı.

17.03.2017 | Doğa Okulları

ANTALYA KONYAALTI KAMPÜSÜMÜZDEN YÜZMEDE ALTIN MADALYA

Doğa Okulları Antalya Konyaaltı Kampüsü öğrencimiz Atakan Ercan, Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Yarı Finalinden altın madalyayla döndü.

11.03.2017 | Doğa Okulları

İSTANBUL YÜZME ŞAMPİYONASI'NDA GÖZ KAMAŞTIRAN BAŞARI

Başarılı yüzücümüz Ada Mina Solaker, İstanbul Şampiyonası'ndan da madalyalarla döndü.

02.03.2017 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZ MİNA ADA SOLAKER YÜZMEDE MADALYAYA DOYMUYOR

Doğa Okulları Kadıköy Kampüsü öğrencilerimizden Mina Ada Solaker yüzmedeki başarısıyla göz kamaştırıyor.

22.02.2017 | Doğa Okulları

SATRANÇTA MERSİN KAMPÜSÜ'NDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

TSF'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen il turnuvalarında Doğa öğrencilerinden başarı haberleri gelmeye devam ediyor.

21.02.2017 | Doğa Okulları

DİYARBAKIR KAMPÜSÜ'NDEN SATRANÇTA İL DERECESİ

Doğa Okullarında satranç derslerinin başarısı tüm Türkiye'ye yayılıyor!

21.02.2017 | Doğa Okulları

DOĞA ÖĞRENCİLERİ BİNİCİLİKTE KUPAYA DOYMUYOR! İASK KIŞ KOŞUSUNDA BAŞARI

17- 19 Şubat 2017 tarihlerinde Maslak Binicilik Tesislerinde koşulan İASK Kış Yarışmaları'nı öğrencilerimiz başarıyla tamamladı.

16.02.2017 | Doğa Okulları

26. EYÜBOĞLU DOSTLUK SATRANÇ TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının çeyrek asrı geride bırakan geleneksel etkinliklerinden Eyüboğlu Dostluk Satranç Turnuvası’nın bu yıl 26.'sı düzenlendi.