05.02.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ SÖMESTiRLERİNİ MESLEKİ GÖZLEM İLE DEĞERLENDİRDİ

t-MBA eğitim modelinin önemli modüllerinden birisi olan Mesleki Gözlem ile öğrencilerimiz yarı yıl tatilini değerlendirerek ilgi duydukları gelecekteki mesleklerini yerinde gözlemlediler.

06.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YARIYIL TATİLİNİ MESLEKİ GÖZLEM YAPARAK DEĞERLENDİRDİ

t-MBA eğitim modelinin önemli modüllerinden birisi olan Mesleki Gözlem kapsamında öğrencilerimiz yarı yıl tatilini değerlendirerek ilgi duydukları gelecekteki mesleklerini yerinde gözlemlediler.

06.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ GÖZLEMLERİNİ TAMAMLADILAR

Doğa Koleji Öğrencileri, t-MBA Eğitim Modelinin önemli adımlarından birisi olan Mesleki Gözlem kapsamında sömestri değerlendirerek ilgi duydukları ve merak ettikleri gelecekteki mesleklerini yerinde gözlemlediler.

14.02.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ GÖZLEMLERİNİ BRITANNICA’DA TAMAMLADILAR

Ankara Eryaman Bilim Kampüsü Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri Londra’da bulunan Britannica’da yaptıkları Mesleki Gözlem çalışmaları kapsamında Britannica'nın çalışma programını yakından tanıma fırsatı yakaladılar.

22.01.2015 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ GÖZLEMLERİNİ LONDRA BRITANNICA’DA TAMAMLADILAR!

t-MBA eğitiminin bir parçası olan mesleki gözlemle Doğa Okulu öğrencileri iş dünyasına dair uluslararası arenada ayrıcalıklı etkinliklere katılmaya devam ediyor.

24.07.2013 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI’NIN t-MBA EĞİTİM MODELİ TOBB GGK’DAN TAM DESTEK ALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu İstanbul Şubesi, Doğa Koleji’nin geliştirdiği ve sadece Doğa Okulu Anadolu Liselerinde 7 yıldır başarı ile uygulanan, uluslararası akreditasyona sahip eğitim modeli t-MBA’yi destekleme kararı aldı. TOBB Genç Girişimciler Kurulu İstanbul Şube Başkanı Ümit Kiler ve Doğa Okulu Genel Müdür Yardımcısı Bünyamin Çelikten arasında İstanbul Sanayi Odası’nda imzalanan protokolle iş dünyası ilk kez bir eğitim modeline destek vermiş ol