17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİ BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

19.10.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, EĞİTİMİN KALBİNİ İSTANBUL'A TAŞIYAN ULUSLARARASI GESS EĞİTİM FUARINDA YERİNİ ALDI

Dünyanın sayılı eğitim organizasyonlarından GESS Fuar ve Konferansları serisi, Dubai, Meksika ve Endonezya’nın ardından ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. Doğa Koleji eğitimin en güçlü global markalarıyla beraber fuardaki yerini alarak “CodeMath” eğitim modelini dünyaya tanıttı.

06.05.2016 | Doğa Koleji

TEOG’LA %100 UYUMLU BAŞARI!

SBS’den sonra TEOG’da da en başarılı okul olan Doğa Okulları, öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği müfredata %100 uyumlu sorularla sınava hazırlıyor.

02.05.2016 | Doğa Koleji

“11. ULUSLARARASI DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI FORUMU” GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri “11.Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu” için Londra’da Lordlar Kamarası’nda buluştu…

19.11.2016 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLERİMİZDEN TEOG ÖNERİLERİ!

TEOG’a sayılı günler kaldı. Hedefledikleri liseye girmek isteyen öğrencileri çoktan sınav heyecanı sarmış durumda. 1 milyonu aşkın 8. sınıf öğrencisinin gireceği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı gelecek hafta 23 Kasım Çarşamba ve 24 Kasım Perşembe günleri yapılacak.

01.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA’NIN AKADEMİK BAŞARISI SINIR TANIMIYOR! TEOG-2'DE 469 ÖĞRENCİMİZ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

Doğa Kolejinin akademik başarısı, TEOG-2’de elde ettiği sonuçlar ile bir kez daha taçlandı.

26.02.2015 | Doğa Koleji

ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN ACIBADEM VE ÇAMLICA DOĞA ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen misafirlerimiz, t-MBA’i ve Doğa Koleji’ni yakından tanımak üzere Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi ve Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundular.

15.06.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI TEOG’DA YİNE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE!

Doğa Okulları alışılagelmiş akademik başarısını, bu yıl da kırılması çok zor rekor bir başarı ile TEOG’da da gösterdi. Doğa öğrencileri, TEOG’da büyük bir başarıya imza attı. TEOG sınavlarında 130 öğrenci soruların tamamını, 3379 öğrenci ise en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti.

18.09.2015 | Doğa Koleji

BEYKENT DOĞA’DAN ULUSLARARASI MATEMATİK PROJE BAŞARISI!

Beykent Doğa Anadolu Lisesi Yetenek Matematik Kulübü MATHEP projesi ile uluslararası yarışmada 3.’lük derecesi elde etti.

11.12.2015 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI İLE BİR ARAYA GELDİ!

Doğa Okulları Ankara İncek Kampüsü ortaokul ve lise meclis öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı ile bir araya geldi.