23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

14.01.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

21.05.2019 | Doğa Koleji

ANTALYA BİLİM KAMPÜSÜ ORTOAKULU’NDAN OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ

Antalya Bilim Kampüsü, Okul Sporları Yüzme İl Müsabakasında başarılara doymadı.

11.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİSİ KUNGFU ŞAMPİYONASINDA AVRUPA 2.’Sİ OLDU

5. Avrupa Kungfu Şampiyonasına katılan Doğa Koleji ilkokul 3. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Moskova’dan 2 derece ile döndü. Jiti kategorisinde 2. çift kılıç kategorisinde 3. oldu.

14.04.2019 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜMÜZDEN MUHTEŞEM ORYANTIRING BAŞARISI

Bir dünya kupası heyecanı da Kahramanmaraş'tan! Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü öğrencilerimizden Uzzer İncecik Türkiye 3.sü olarak ISF milli takım seçme barajına girmiş ve milli takıma seçilmiştir. Öğrencimiz okulumuzu ve ülkemizi dünya kupasında temsil edecek.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

21.03.2018 | Doğa Koleji

OSMANİYE KAMPÜSÜNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Osmaniye Kampüsü öğrencileri sporda madalyaya doymuyor!

29.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI!

Çanakkale kampüsümüz yüzmede madalyaları topladı!

22.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI 3 İLDE ŞAMPİYONLUK KUPALARINI TOPLADI

Türkiye'nin dört bir anından kupa haberleri gelmeye devam ediyor. Doğa Harikaları, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol il şampiyonlarında kupaları Doğa'ya getiriyor.