17.09.2018 | Doğa Koleji

VELİ VE ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMLARIMIZI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

Doğa Koleji, yeni eğitim dönemi öncesinde Türkiye geneli 124 kampüsünde tüm öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen oryantasyon programını 15 Eylül Cumartesi tarihinde tamamladı.

16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.

06.06.2018 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ ve YAZ TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ? DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN ÖNERİLER

Öğrencilerimiz bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uzun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bırakıyor. Emeklerinin karşılığını alacakları karneleriyle birlikte heyecanla evlerine gelecekler. Peki; bu özel günde çocuklarımıza nasıl davranmalı, yaz tatillerini en verimli şekilde nasıl planlamalıyız?

18.09.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ TRABZON KAMPÜSÜ'NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Trabzon kampüsü yeni eğitim dönemine "merhaba" dedi.

18.09.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR GÜZELBAHÇE'YLE BULUŞTU

Doğa Koleji İzmir'de büyüyor! İzmir Güzelbahçe kampüsünden yeni eğitim dönemine coşkulu bir "merhaba"...

13.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİM BAŞLADI

Doğa Koleji eğitim kadrosu 2018-2019 dönem hazırlıklarına hizmet içi eğitim programı ile başladı!

28.09.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRETMENLERİ TABLETLİ EĞİTİM ORYANTASYONUNU UZMANLARDAN ALIYOR!

Doğa Okulları, Bilim kampüsü öğretmenleri 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı tabletli eğitim oryantasyonunu uzmanlarından uygulayarak alıyor.

31.12.2015 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ YİNE BAŞARILI BİR PROJE İLE İŞ SAHALARINA ÇIKIYOR!

Doğa Okulları t-MBA Öğrencileri iş dünyasını yakından takip ederken, yeni bir proje ile aktif saha hayatının nabzını tutuyor.

06.09.2017 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMAKTAN ÇIKIYOR

Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okula yeni başlayacak çocukların kaygılarını nasıl atlatacağını ve ailelerin neler yapması gerektiğini açıkladı.

07.09.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'YA HOŞ GELDİNİZ!

Öğrenciler, uzun bir yaz tatilinden sonra 18 Eylül’de eğitime başlayacak. Doğa Koleji öğrencileri ve velileri; yeni dönem heyecanını paylaşmak, okullarıyla ve öğretmenleriyle tanışmak üzere 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Doğa'ya Hoş Geldiniz programında bir araya gelecek.